Cocktail & värk, trollis mys❤️

Ibland blir jag matt och trött på det mesta i livet. Jag vet man ska se till det positiva i livet.. finns alltid dom som har det värre. Jo absolut.. men man lever ju med sej själv i sin egna kropp.

Ständig värk är såååå skita Mög jobbig. Men nu ska man förhoppningsvis få lite ordning på det framöver. Väntar en del röntgen nästa vecka och sen möte med sjuksyster som ska hjälpa mej igång med medicin som ska intagas en gång i veckan..

Cocktailmix…..

Ser fram emot att komma igång. Samtidigt så klart inte kul att behöva men bara det blir bättre så.. lite orolig för biverkningar. Men det får jag ta då…

Det bästa jag nu har i hjärtat är att mitt lilla barnbarn och min fina dotter kom på besök förra veckan.. bombade mormor med kärlek. Älskar att ha dom här, även om det är kaos och trångbott..hehe..

Vi pusslar

Det är så mysigt och härligt. Lite kaos och mycket kärlek och bus. Kan det bli bättre när mormor behöver piggas upp?? Nix nix.

Även om jag är skruttig i kroppen så kan vi ju alltid göra lite lugna mys saker. Bara ha dom här är medicin för själen.

Dock har ju allt sitt slut och idag åkte dom hem. Det är tungt. Lilla trollis är sååå ledsen och mormor bryter ihop efter dom kört… sen tar jag och försöker tänka på att vi har en magisk kontakt och är tacksam för det❤️.

Vi ses ju igen.

Älskar min lilla tjej.

Eftermiddagen idag blev vila och smärtstillande. Fruktansvärd värk idag. Så det blev en utcheckning och vila. Sonen jobba och det va lugnt att vila.. hehe..

Utredningen med dålig blodvärde pågår oxå. Klimakteriet är och knackar på dörren.. inte bestämt om jag ska släppa in den..hehe.. men min läkare tycker det är viktigt vi tar tag i det så det får vi göra. Det är psykiskt jobbigt att ta till sej allt på en gång. Efter en utmaning för många år sedan så ligger det väldigt mycket i bakhuvudet. Det är väldigt mycket signaler som påminner om utmattning när man går igenom klimakteriet så det måste jag meddela min hjärna att detta är inte utmattning… inte alltid så lätt…

En som myser hos matte.

Nu är det kväll och snart dags att bädda ner sej.

Sov gott söta du och ta vara på dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: