Tjabba tjena hello på Er.

Det trillat ju inte in inlägg på min blogg nu för tiden…. Varför ??

Att blogga är absolut ett sätt för mej att bearbeta en del saker, att dela med mej av hur livet faktiskt är. Allt är inte guld och gröna skogar…

Men en bloggpaus blev det utan vettig förklaring faktiskt. Tror att jag behövt landa lite i nytt jobb och annat som påverkar mej. Mycket positivt händer. Lite sega tandläkarbesök plockar dock ner mej på jorden ibland…hehe..

I går va det ett av dessa besök hos tannis. Skruvar i underkäken och det va ju för bomben en nära döden upplevelse. Kirurgen va fantastisk. Jag ligger under ett skynke med endast munnen synlig. Tårarna rinner under skynket och jag är spänd som en fiol. Alltså det är fruktansvärt men dom är så duktiga och jag får bita ihop…. Eller kanske inte. Hehe.. väl efter är det hem och vila och låta stygnen läka i ro. Jag är så tagen efteråt så somnar oftast ett tag. …. Bävar för när jag ska ha fyra skruvar samtidigt in i överkäken… men det tar vi då…. Får tänka på att det blir bra när det är klart.. dyrt är det oxå…. Blää..

Sexig mat när man opererat munnen

Corona har passerat här. Moppeungen klarade det på ett par dagar.. mamma ett par veckor… va som en seg influensa och nu är det avklarat. Skönt.

Sol härliga sol..

Efter jobb idag blev det kaffe i solen. Alltså det är underbart att komma hem från en härlig rolig dag på jobb, till att sätta sej i solen och mysa. Andas reflektera och njuta. Ta vara på denna varma solkänsla som finns i mitt hjärta.

Att ha nytt jobb tar på krafterna och lite trött i knoppen när jag kommer hem.. åldern?? Näää…hihi.. Men jag trivs toppen och det är härliga kollegor och varje dag är det kul att gå till jobb. Det är verkligen en härlig känsla..

Gäller ha koll på ögonbrynen..

Så här öppnade jag dörren i glömskan av att jag hade slängt i färg i brynen… grannen han pratade på och sa inget.. stackars man…skrämde väl livet på honom.. hehe..

Kvälls Gotte
Kvälls mord.. olika nöjen har mina hundar..
Mammas kvälls Gotte lite svårtuggat dock kom jag på…

Moppeungen har ju släppt moppen nu och mamma är taxi… det är kompisar varje helg och mamma hämtar och lämnar hej vilt… ska bli väldigt skönt när den söte pågen får körkort. Men fram tills dess är mamma taxin redo. Vill han kommer hem tryggt så hämtar gärna. Kommer väl en tid när jag får ett liv oxå…haha…

Min fina lilla trollis

Jag fick efter Corona besök av mina fina och efterlängtade töser. Fick hjälp av Linn och mormor och trollis kunde mysa. mormor va inte så pigg så det blev hemma mys. Men det funkar så bra det med. Älskar när dom är här.

Här kommer det upp hängare när expertpanel hemma på besök.

Nu är det taxi dags sen sova.. nu vill han hem..

Blev en liten snabb uppdatering av årets två första månader.. ska försöka bättra mej med blogg.. mycket meck med skola och det ska ni få ta del av. Orkar inte det riktigt ännu bara. Får ladda för att skriva om det. Många turer hit och dit.

Sov sött och ta hand om dej❤️.

Världen är upp och ner. Se till att ge dina kära en extra kram imorgon❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: