Nattens ljud & svettningar!!

Ja här ligger man snart halv fem på natten eller morgonen och kan inte sova…

Det är den 18 december och jag ligger och lyssnar på fåglarna som kvittrar där ute i mörkret. Känns ju hur konstig som helst när det är mitt i vintern.

Känns som en sommarnatt då jag tydligen ska lida av svettningar även på vintern…grrr..hehe…

Är det åldern kanske… eller nä.. jag skyller på klimatförändringarna… låter bättre.. än kärring förändringar… visst..

Idag skyller man ju allt på pandemi eller klimatet… skönt så blir det bäst rabalder…

Tänk vad det ibland kan vara svårt med sömnen. Hjärnan som absolut inte har för plan att sova. Det är som moppeungen säger ibland.. det bara snurrar runt en massa tankar i huvudet hela tiden.. han tycker om att gå på gymmet när det är mycket tankar och snurr i huvudet. Nu är det ju svårt mitt i natten… kan väl helt ärligt så att jag inte hade gjort det endån…hehe.

Har du nått bra knep när hjärnan inte behagar koppla av?? Tar tacksamt emot detta.

Jag kan ju inte lösa varken det ena eller det andra just nu va… fast man vet det så är det svårt att komma till ro. Det behöver absolut inte vara några problem utan jag lyckas just nu med att få det mesta att snurra där uppe i knoppen. Saker som är helt obetydliga och de som är lite mer betydande…

Man skulle varit hund… känns inte som dom har mycket att tänka på just nu iallafall..hihi

Sover så gott mina hjärtan 💕

Nä jag får väl ta ett varv Med nått spel på telefonen.. tror absolut det är det bästa…nä jag vet. Det är det inte…. Men gör det endån.. busigt va.

Nä nu är det mest natta svammel..

Du sover säkert sött…. Fortsätt med detta och ha em härlig lördag❤️

Puss & nattkram.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: