Vart ska hatet sluta??

Jag blir trött. Jag blir arg. Jag blir ledsen. Jag bli framförallt rädd.

Aldrig i hela mitt nu 47 åriga liv trodde jag att människor i detta faktiskt rätt bekväma land, skulle låta ett VIRUS skapa så mycket HAT.

HATET är större, farligare än Viruset. Det är inte ett Virus som kommer ha ihjäl oss. Det är allt detta HAT.

Häromdagen fick jag höra av en medmänniska att hon önskade att något hemskt skulle hända alla som är ovaccinerade…hur i hela friden kan man bara sä så??? Detta gör mej så ont att höra.

Ska Sveriges befolkning delas in grupper som går omkring och hatar varandra. Det är väl bara början. Vad händer sen??

Segregation händer. Diskriminering händer.

Jag vill förtydliga att jag har absolut inget emot vaccinet. Nä jag är ingen antivaxxare, eller vad ni kallar det för. Ta vaccin om du vill. Ta inte vaccin om du inte vill.

Jag är för allas lika värde. Jag är för att man har helt och hållet egen rätt att bestämma över sin kropp. Jag tycker däremot det är galet med vaccinpass. Inget snabbtest som oxå kan hjälpa för att ta sej fram i världen. Vad är detta? Är vi inte inne på ett väldigt förbjudet sätt att hantera oss människor på nu????

Jag är helt emot att någon med ”högre” makt ska dela in befolkningen i grupper och skapa detta HAT.

Enligt en del kommer denna sk pandemi omnämnas i i framtiden för våra barn och barnbarn osv. Som vi pratar om spanska sjukan idag typ….

Kommer det då oxå pratas om att för första gång i svensk historia har en regering beordrat folket att ta avstånd från varandra? Att inte stötta och hjälpa varandra. Att man på modern tid inför diskriminering och uppmanar svenska folket att delas in i grupper.

Att man låter byråkratin och läkemedelsbranschen ta över styret. När vår röst inte räknas.

På många företag har man HR ansvarig som ska ta hand om situationer som innebär uteslutning av någon individ, se till att konflikter läses. Att man lyssnar på alla inblandade. Hur gör vi det när det gäller våra politiker som gör en ganska stor skada på vår befolkning med sin diskriminering? Det behövs måååånga HR för att lösa detta….Har dom ens någon HR ansvarig… så som dom håller på har jag svårt att tro det…

Det har anmälts till diskrimineringsombudsmannen om införandet av vaccinpass. Jag anmälde så klart. Vad händer… 9000 anmälningar finns idag …. ingen lyssnar..

Varför har vi ens val i Sverige?? Det kan ju ju lixom skippa direkt… kvittar ju endå vad vi vanliga medborgare tycker. Det bevisas ju väldigt tydligt i denna fråga. Dom gör som dom vill och kör över oss endån…

Jag vill att alla ska få ta beslut själv om vad man ska göra med sin kropp. Utsätta sin kropp för. Upp till var och en….

Jag vill att DU & JAG respekterar varandra precis som vi är. Respekt för att vi gör olika val i livet. Vi har olika åsikter om saker. Men låt oss endå bemöta varandra med respekt.

Tillsammans är vi starka.

Låt inte inte våra politiker tänka till oss. Det kan vi själva.

Vi behöver vara snäll mot varandra och visa att t vi är goda medmänniskor.

Låt inte hatet ta över. Det är värre än viken pandemi som helst.

Så ut och sprid kärlek❤️.

Tillsammans är vi så mycket starkare ❤️.

Puss och Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: