Bus Eller Godis???🎃👻💀 underbara barn🥰

Här firas det för fullt… hehe… eller inte…. ligger i soffan… gör absolut inget..

Men jag måste sä att det är ju så härligt det äntligen kommer lite barn och plingar och busar för oss. Godis delas ut och barnen är så söta och läääääskiga….. hehe..

Det är skönt att livet med härliga glada barn återkommer efter ett lååångt uppehåll.

Nu har det gått myyycket godis här. Härligt.

Dock saknar jag min egen lilla pumpa.

Söt pumpa

Så långt borta och mormor saknar henne så. Men hon sätter skräck i lilla byn idag… hehe…

Läskig liten pumpa

Firar ni???

Jag firar inte nått själv. Utan denna helg är det mest vilande och återhämtar mej från feber och sjuka. Fy fasen vad urinvägsinfektion slår ut en… forfarande väldigt trött och matt men det börjar ordna upp sej. Kunnat komma ut lite på promenad med vovvarna. Inte så långt men ut kom vi. skönt.

Mys

Jag är ju så glad och tacksam för mina små flickor som alltid håller sej nära och vill mysa med sjuka matte. Den lilla damen kan oftast inte komma tillräckligt nära bara..hehe… hon älskar mysa.

Mys ett tag

Den vita tussen myser ett tag sedan går hon och lägger sej i sin lilla mys hörna.

Sover gott

Moppeungen har lämnat byggnaden denna helgen. Utan moppe. Då båda två är sönder.. hur ser nu kan lyckats..billigt att vara moppe mamma.. nääää…. Hehe…..

Saknar honom

Jag är verkligen inte van vid att vara utan honom så saknar han…. Min egen skräck Nisse…hehe.. men han har det bra hos pappa och det är jag så tacksam för.

Gröten

Halloween gröt…. Ska ätas och det är smarrigt..

Hoppas du har en toppen halloween och tar vara på dej.

Mina busar inne.

Vi hörs igen❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s