Jobbhelg, kass sömn, vila, matkasse test…

Så va helgen avklarad här. Det går snabbt och speciellt när det va jobb både igår och idag. Härligt väder och det är så skönt att Både jobba och vara ute efter jobb när solen är framme.

Jag påverkas mycket av vädret och ser inte fram emot höst och mörker, så tar vara på dessa ljusa dagar.

Det blir att passa på att komma ut och rasta djuren efter jobb.

Skön promenad

Så vi tog en timmes runda innan.

Dock har jag sovit så kasst i natt.. Den stora vita vovven har varit så orolig och ville ut i trädgården och sen in igen. Skulle kolla läget hela tiden..Sen sova, sen ut igen… det där är inte hennes matte gjord för lixom..hehe.. passerat småbarnsstadiet och vill soooova…

Vila

Så det blev en timmes vila idag efter jobb. Annars blir jag så seg i knoppen. Så tog en tant vila idag..hehe.. sällskap har jag alltid iallafall.

Sen fick man ju fixa lite mat till oss. Dock va moppeungen ute och hade inte tid att äta med mamma idag.. det va moppe fix med någon kompis och det va visst viktigare.. ja nu är mamma inte viktig längre..hehe..

Söndagens mat.

Ja vilka goda grönsaker… tänket ni… hehe… lite dålig på det där med grönt till…men hundarna fick dela en gurka iallafall.. alltid nått..

Gurka är gott

Så dom får nyttigt..hehe..

Lite blommor

Moppeungen skulle till pappa ett tag igår och ville köpa en blomma med till honom då han har det lite tufft just nu. Så tacksam vår påg har ett gott hjärta och ville köpa blomma till sin pappa. . Så det gjorde vi.

Dock fick mamma köpa sej en egen liten blombukett… men det är så härligt och fint med en blomma i köket. Solrosor är så vackra och lyser upp lite. Glömmer unna mej lite sånt ibland..

Är du bra på att köpa hem en blomma som lyser upp? Eller vad blir du glad utan att göra för dej själv?

Fredags mat

Jag fick för mej att beställa färdig matkasse. Så oerhört trött på att komma på mat som ska lagas. Så sagt och gjort gjorde jag det och den kom i måndags.. spännande.

Någon som provat?

Jag tog för fyra middagar. Tänkte tisdag till fredag. Det gick sådär måste jag sä. I fredags lagade jag första rätten och den va absolut jätte god. Moppeungen tyckte inte det. Men ack så lite mat det är. Tog för två pers men va tvungen att lägga till extra kyckling. Det va en liiiten file var.. så då fick jag ta kyckling från en annan rätt så då sket ju den rätten sej.

En kväll va vi på väla direkt efter jobb då det skulle fyllas på i garderoben till moppeungen.. och då år vi ju där.. så av fyra måltider har jag gjort en och använt två kyckling rätter… toppen.. hehe.. nä det va inget för mej det där.. men ju har vi provat det. Man lär sej… hehe..

Trevlig påg

Vi forsätter vår körning.. alla uppskattar dock inte att vara med på bild…det ser ni va???

Bygge utanför förrådet

Jag måste verkligen visa ett riktigt konstverk… när jag kom hem från jobb i veckan fick jag en smärre chock.. vi skulle få ett staket vid parkeringen för det cyklas mellan bilarna. Det är ju toppen. Men hur faaaaaan gick detta till. Man byggde på allvar staketet framför vårt förråd. Jag dog en runda. Vi har lixom en moppe där inne. Tror ni vi får ut den… skjut mej här och nu.. hur fan tänker man… vi har lixom cyklar och annat där inne oxå. Det gick precis att öppna dörren… sen va det förfärligt fult byggt oxå.. jag trodde fasen det ett skämt… men det va det ju så klart inte och moppen är nu inbyggd i förrådet.. jiiipppiiieee.. än är sista idioten inte född…..

Tjusigt… not..

Så nu får dom ju flytta det och mer jobb för alla…. Lattjo..

Nu väntar jag in sonen så vi kan ha lite film kväll…man ser ju inte honom så mycket nu för tiden… så fått bokat in en film kväll idag honom…hehe..

Har Du tonåringar som dissar dej?? Kommer när dom vill ha pengar… hehe..

Tosfia

Jag hoppas du haft en härlig helg.

Nu laddar vi för en ny vecka och restriktionerna om Corona släppas lite. Vad tänker du om det?

Känns det ok eller inte?

Jag själv är ju inte vaccinerad så jag håller mej till tvättning och sanering av mej själv ibland…hihi..

Fotbad

Börjar med fötterna… ny badade och desinficerade…hehe..

Sov sött och dröm vackert❤️.

Puss och kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: