Jag blir sorgsen, förbannad & rädd när jag funderar….

När jag ligger här hemma och är kass och tycker synd om mej själv..hehe… så ser jag en del på tv mellan sovstunderna. Hör nyheter och annat.

Jag kan faktiskt inte låta bli att bli både ledsen och arg och rädd.

Vilket otroligt HAT det finns i detta land. Jag är faktiskt inte förvånad det är krig i världen. Krig som är religionskrig, olika tycke och ingen respekt för varandra.

Hur det uppmuntras från våra politiker att utesluta en stor del av svenska folket för att det finns olika åsikter. Vart i hela friden kommer detta ifrån. I Sverige. Att vi inte längre ska få tänka fritt och stå för vad vi tycker. Att tom våra politiker uppmurar folket att delas in i olika grupper och värdera människor olika. Det är väl fan inte konstigt det blir HAT och krig i världen, när högt uppsatta ”viktiga” människor beter sej som rovdjur…som uppmuntrar att döma och utesluta människor i sitt egna land.

Har vi inte längre rätt att bestämma över vår kropp? Vem har rätt att bestämma över DIN eller MIN kropp?

Aldrig trodde jag att HATET va så stort i Sverige. Jag tycker inte som du.. nämen vad bra… då har jag rätt att kräka ur mej vad som mot dej…. NEJ och NEJ så vill vi väl inte ha det…

Folket delas in i grupper av politiker… vad innebär det? Att vi lär våra barn att vi delar in varandra i grupper beroende på vad vi tycker och tänker. Inte att vi ska respektera varandra hur våra tycke än går. Näää så kan det ju inte vara…

Jag gillar glass… gör inte du det?? Nähä då är vi inte vänner och tar avstånd från varandra…. För så gör politikerna med folket idag och det kommer snart brytas ner till att den ensamma lilla människan kommer följa deras sätt att hantera olika tycke..

Jag är rädd för att vaccinera mej med en sprutas innehåll vi inte vet mer om. Mitt val. Mitt tycke.

Jag är rädd för Corona och vill vaccinera mej så jag inte blir väldigt sjuk. Mitt val. Mitt tycke.

Vad vi än väljer så respekterar vi varandra… trodde jag. Men det gör vi tydligen inte.. Det ser våra politiker till att vi inte gör. Nice… grrr…

Jag förstår inte riktigt vad det är som händer.

Är du vaccinerad kan du sprida Corona.

Är du inte vaccinerad kan du sprida Corona.

Är du vaccinerad blir du mindre sjuk (kanske).

Är du inte vaccinerad och blir sjuk blir du imun( kanske).

Vad du än gör är det ditt val och det respekterar jag till 100%.

Så snälla respektera mitt val oxå… vad det än är.

Det ändrar ju inte min personlighet precis… precis som i ett val. Jag röstar på ett part. Du på ett. Men nog fan kan vi vara vänner endå ❤️.

Så ta hand om dej och låt ingen sätta sej på dej. Ditt liv. Ditt val.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: