Måste bara få kräka av mej..ilska… konstigt det är krig i världen..

Det är fasen inte konstigt det är krig i världen… varför är det så svårt för folk att respektera att vi tänker och tycker olika.

Om du och någon vän pratar politik tex…. Ni tänker och tycker olika. Ni röstar på olika partier …. Kommer Du då skicka otrevliga meddelande till din ”vän” för att ni har olika tankar runt politik… Blir ”vännen” helt plötsligt dum i huvudet och ni ska minsann inte hänga mer???

Är vi verkligen så ytliga som människor. Då är det fasen inte konstigt världen är rena vilda västern på vissa ställen i världen.

Du och jag är inte samma person. Vi kan vara vänner och betyda mycket för varandra trots vi har olika åsikter om saker… så ska det väl vara??

Har du rätt att bete dej illa för att du inte tycker som jag? En del vet inte ens bakgrunden till varför jag tycker som jag tycker och känner vad jag känner..är som jag är…

Du dömmer och du sårar… tänk på det när du tycker du har rätt att såra mej för jag inte delar din uppfattning.

Respekt ska vara ömsesidigt.

Tänk på det❤️

Ta hand om dej och va snäll mot andra. Va öppen för att vi alla har olika bakgrunder som formar oss till de vi är idag.

Va snäll och ödmjuk❤️.

Sov sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s