Hösten kom alldeles för tidigt!!

Ligger i soffan med filten om mej. Ljusen tända…. Det är regn och regn och blåst. Det är såååå mycket för tidigt med höst redan… jag vill ha mer sommar och sol. Känns som denna sommar va super kort… Jaja.. hoppas det vänder snart och kommer lite sol.

Idag va det jobb några timmar. Imorgon oxå. Därför blir det att ladda ikväll.

Sällskap i soffan…. Alltid nära..

En som gärna ligger under soffan

Tom hundarna vill inte gå ut..hehe.., får tvinga ut dom på en lite. promenad i regnet…

Håret åkte av i måndags kväll. Trött på att ha halvlångt…för mycket fix..

Kort

Så inte mycket hår kvar.. skönt och lättskött… morgon processen snabbare…hehe… sova tre minuter till…hihi…

Dotters ljusstakar

Fick dessa fick jag av dottern i present på födelsedagen. Hon har målat dom och jag blev så glad för dom. Lyser upp i höstmörkret.

Övningskör

Blev en runda med bilen idag. Det hinns dåligt med mitt i veckorna när jag kommer hem från jobb. Kvällarna springer iväg efter jobb. Men idag efter jobb och jag vilat körde vi en runda. Mysigt.

Vad hittar Du på denna lördag? Vad tycker du om höstens tidiga intåg???

Nu är det kväll och snart sova. Så jag är pigg till jobbet imorgon.

Sov sött och ha en härlig kväll och fin söndag.

Natti natti.

Sov sött

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s