Dansk besök, Smärtkliniken & frissan!

Minsann jobbigare än vad jag trodde att ha en heldag på smärtkliniken idag. Fokus på att prata om min smärta i många timmar. Inte så upplyftande precis. Inte heller nått jag egentligen gillar då jag lixom inte vill ” gnälla”. En av läkarna märkte jag tycker det va jobbigt att berätta om mina olika smärtor och frågade mej varför det är svårt? Jag vet ju att många har det värre och jag vill inte inte vara gnällig….fick jag berätta för henne. Hon va dock väldigt tydlig med att det ska inte jämföras med någon annan utan jag lever med min smärta och det är hur jag upplever det..

Men som sagt jobbigt att vi tillsammans med min journal kom fram till att jag sökt hjälp sedan 2006 för ont i kroppen. Galet när läkaren läste upp de olika besöken och alla mediciner jag provat genom åren…

Men iallafall så kom alla dagens olika läkare, sjukgymnaster, psykolog & arbetsterapeuter fram till att jag borde gå något program med att lära mej hantera smärtan och även lära mej att utmana min kropp lite. Utan att skada den. Jag behöver hjälp med att få råd och knep för att vardagen inte ska bli för jobbig för framförallt rygg och höft och händer. Att försöka hitta en livsstil som innebär att vara aktiv och röra på mej men på ett sätt som kroppen klarar bättre än idag.

Det är oerhört svårt att acceptera att min kropp inte är så ”bra” som jag vill, och därför pressar jag den alltför mycket ibland och då får jag bara bakslag och ont. Nu ska jag få hjälp med att successivt sakta pressa lite försiktigt på kroppen.. tålamod.. är viktigt. Och absolut inte min starkaste egenskap..hehe….

Men men… trött i kropp och knopp när jag kom hem. Vilade lite och sen frissan…

Så ofantligt trött på mitt hängiga hår så det åkte av..

Kort och skönt

Det blev myyycket hår som åkte av…. Jätte skönt och nu ska jag se hur jag får till det imorgon innan jobb…hehe…

Men nu är jag nerbäddad och trött. Ska reflektera lite över dagen sen sova.

Jag har ju haft en helt fantastisk helg med danskarna på besök. Det lever jag på ett tag. Min lilla trollis och min dotter och svärson. Älskar när vi alla är samlade. Moppeungen oxå hemma så klart. Vi firade födelsedag och åt gott och mös…

Spätta
Vacker inredning på restaurang
Mormors soltjej.

Vi fick så fint väder i lördags och söndags. Som tur är har man sällskap i trädgården när solen tittar fram… även om hon inte är still så länge..hehe

Mys med morbror.

Så nu har jag fått påfyllning av kärlek från lilla trollis så jag klarar mej ett tag…

Jag hoppas din helg va bra❤️. Gjorde du nått du vill dela med dej, så är det kul att få läsa.

Ta hand om dej.

Natti natti

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: