Semestern klar & huvudet vilat… eller???

Så sitter jag nu ute efter en hel dags regn. Blev uppehåll nu och jag tog mej ut i trädgården. Som det kan regna alltså…och åska… Nu kan jag sitta och reflektera över mina tre veckors semester… eller ska man det??

Jag har svårt att förlika mej med att allt ska hända på tre veckors semester… sen får jag ångest om jag inte gör nått, och jag får ångest om jag gör för mycket.. ja ni hör själva…saftblandaren går i ett….

Men jag är glad vi åkte iväg direkt till lilla familjen i Danmark. Där är ingen tid för funderingar och så mycket mys och gos med familjen.

Fajstime blir det nu

Det va så skönt att få vara med dom och bara vara mamma och mormor.. ja svärmor oxå …hehe…

Sen väl hemma så kommer de här att nu är det semestern.. yeeess… vad ska vi göra??? Vi måste ju hitta på massor.. eller det måste vi ju inte… man brottas med känslan av att inte vara fullständigt maximalt njutare av semestern…. Men vad fan… vi lever väl mer än bara tre veckor om året?? Så jävligt är väl inte livet mellan?? Näää det får det inte vara. Det får man ju se till lixom.

Jobb imorgon

Vad säger en bild på en människa dej?? Ser man på en bild hur någon mår? vi lägger upp bilder på oss på sociala medier. Får kanske fin kritik för vi ser fina ut. Bilden ovan är tagen på en av mina ”tråkiga” semester dagar. För dessvärre tar dom inte semester. Tvärtom nästan. Rutiner utgår och livets känslor ingår ännu mer.

Vardagen är ju väldigt tydlig när man går hemma med en tonåring som oxå har sina dagar när det stökar i huvudet. Det är gymnasiet man inte har koll på, utredning som ska göras, både på mej och sonen, jaaa det är livet… det tar inte semester. Moppeungen ser ju oxå på tex fb om hur många roliga saker många gör… familjer med fler ungar som är på den ena och den andra utflykten utan slå ihjäl varandra…Ser så ljuvligt glada och fina ut allihop. Inget bråk.. hehe.. ingen som tjatar om disken, att städa och hålla ordning.. Jag tycker fan det är mycket värre på semestern med detta tjat. Och gnat… Men tydligen inget som vi ska prata om. Näää semester är ljuvligt från början till slut….nooot…

Meeeeen det är skönt med sovmorgon. Sen frukost och att bara hänga. Absolut….men i mitt liv iallafall ligger vardagen kvar… ännu mer nu när man inte kommer iväg utomlands och kan få all inklusive…det har man inte hemma kan jag sä…hehe…

All inklusive

Ska man ha nått serverat blir det äta ute… eller köpa med hem… vill man då slippa disk äter man ur kartongen… bra va????

Imorgon är det jobb. Och näää jag har igen ångest över det. Det är skönt att komma till jobb och kollegor. Moppe ungen får sköta sej själv lite innan han börjar skolan. Och slippa mamma….

Två semester hundar

De två pälsbollarna har njutit av att ha oss hemma. Ja den ena har ju rest oxå och den andra haft mysigt med grannen. Så dom har oxå haft semester…hehe… regniga dagar har vi myst och hängt.

Soff mys
Kel gillas

Så nu återgår livet så smått till det vanliga. Rätt skönt. Sen vill vi ha en härlig och bra vardag. Det lever man ju mer i än semestern och helgerna..

Har du haft en skön semester? Ledig ännu?

Njut på av kvällen och va snäll mot dej själv.

Lite kul

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: