Semester hitta på & vila funderingar!!!

Semester är skönt men oxå ibland lite stökigt i huvudet. Man ska så mycket & man ska helst inte göra nått. Varva ner… men endå upptäcka hela Sverige och ha massor att visa på sociala medier om hur lycklig, fin, underbar semester vi har… ja visst jag gör väl oxå det…. Vill ju inte vara sämre… nämen skämt och sido.

Semester är ju det många längtat efter. Ja det gör vi ju alla, men det blir så stort fokus på semestern. Jag funderar lixom på resten av året. Livet… livet är väl inte bara tre fyra veckors semester??? Livet är ju hela tiden med oss.. här och nu…. Njuta i vardagen är väl oxå viktigt. Är vi dåliga på det?

Vackert med båtar och natur

Jag kan få ångest när jag sitter och tittat på tex fb hur alla är iväg på utflykter och gör massa kul saker nu på sommaren…. Själv trivs jag ju väldigt bra hemma med att bara vara. Men sen så har man ju barn och då får jag ångest om jag bara hänger hemma och inte kommer iväg på nått med honom. Och vad vill en moppe unge hitta på då?? Det är minsann inte lätt att komma på nått.

Tvätta bilen

Men eftersom vi övningskör en hel del så kan ju bilen tvättas…hehe.. det är väl roligt… ja det tyckte han faktiskt..och jag kan inte med kass hand så det blev ju toppen.

Har du tonåringar hemma? Vad hittar ni på? Kom gärna med idéer.

Idag efter hängt hemma ett par dagar åkte vi på liten tur. Det blev mat och sen god glass.

Toast
Liten glass

Det blev en skön dag. Solen höll sej framme på eftermiddagen.

Tre veckor går snabbt. Allt ska hinnas med… och man ska vila. Eller man gör det man vill…. Jag har väldigt lite bokat och tar gärna dagen som den kommer. För mycket bokat blir stressande och då kopplar jag inte av. Visst vill jag mycket, men lärt mej att det funkar lixom inte.

Pod i öronen

Något jag verkligen hittat som avkoppling denna sommar är att lyssna på olika podcaster. Väljer ta ett par pauser om dagen och sätter mej med kaffe eller nått och lyssnar. Det är väldigt rogivande och lagom för min lilla skalle att lyssna på 10-15 minuters avsnitt. Det är allt i från mord till roligheter. Mycket om panikångest och utmattning. Finns otroligt mycket att välja på. Super härlig avkoppling.. tycker jag.

Lyssnar du på nått? Böcker?? Tipps..

Krypa upp och lyssna i trädgården
Reda ut lur hams..

Så nu är det hoppas på sol och värme ett par dagar. Dessvärre har det blivit lite regnigt och tråkigt väder ett tag. Så nu får det gärna bli långa härliga soldagar.

Lite piller och droppar

Givetsvis hinner man ju vara lite krasslig oxå på semestern. Öronen igentäppta och döv i två dagar. Nu hör jag igen och det går på rätt håll. Sen va det rätt skönt att inte höra allt som kom från moppe ungens mun…hehe….nädå.. skojade…

Övningskör

Det övningskörs varje dag. Det är ju kul och då vaknar man till liv..hihi.. ser ju dock ut som föraren sover på bilden ser jag….men kan försäkra er om att det gör han inte…

Nä nu är det lite serie på Netflix. Sen sova. För det älskar vi här i detta hus.. och det är skönt det….

Sov sött och hoppas det blir en härlig dag imorgon❤️.

Natti

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s