Såååå söndags osocial & sol!

Alltså jag kan verkligen konsten att vara osocial…hehe… sova länge och sen bara hänga. Hemma i min trygga vrå.

Hur som helst så blev det ju underbart väder igår och idag. Lovat regn hela helgen så ingen blev gladare än jag över det.

Moppeungen åkte till pappa igår vid 16 så efter det blev det lite städ och fix.

Idag sov jag lääääänge.. älskar sova…sover ju som bäst på fm…hehe…

Alla uppskattar inte värme

Skönt med AC i sovrummet så det går att kyla ner innan vi lägger oss. Det gillar mina små flickor oxå.

Denna söndag har jag verkligen inte gjort många knop. Det talade både kropp och knopp om att den inte ville när jag steg ur sängen… kroppen värkte och knoppen trött. Vaknade med svullen vänsterhand och ont. Ryggen är oxå en pina idag… så ni fattar själv.. kroppen ville sola…hehe..

Vätska

Så på med mord podden och ut med solstolen. Sen blev jag där. Har ikke pratat med någon. Haft podd eller musik på. Och bara hängt. Åt sill och potatis. Det är ju smarrigt.

En som hänger i solen

Kl 18 idag kom söte moppeungen hem och livet återgick till att vara mamma. Men laddat och fyllt på med energi med ensamhet och sol.

Värmer mackor. Alla sätt är bra…..

Jag är tacksam jag trivs själv. Blir dock lite fundersam på om jag är tokig eller vad???hehe… jag har ett stort behov av att vara ensam och trivs verkligen med det. Känner jag laddar energi och hittar min styrka av att vara lite själv. Absolut gillar jag hänga med vänner oxå, men känslan av att jag ibland måste vara själv gör att jag tackar nej till vissa saker. En del fotspår och en del förstår det mindre. Men det får jag leva med. Dom som förstår värderar jag högt och är tacksam för dom finns. Dom andra…ja det får va.

Kvälls mys

Efter duschen är det insmörjning.. sen känner man sej som ny och kryper ner i bingen ren och röd i päran..hehe…

No filter

Lite röda kinder men det lägger sej till imorgon. Det gör det alltid.

Imorgon är det jobb och ett par veckor till innan det är semester. Det ska bli skönt och planen är så klart att åka till lilla familjen i det danska landet.

När har du semester och vad händer?

Vågar du ge dej iväg på solresa?

Ha en härlig måndag när den kommer.

Ta hand om dej ❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: