Färganalys & personlig utveckling!

Jag är väldigt intresserad av hur vi människor fungerar och hanterar oss själva och andra. Det fascinerar mej hur olika vi är och hur kul det egentligen är att vi alla anpassar oss till olika situationer. Men vårt grundbeteende ligger alltid i botten. En del är väldigt anpassningsbara och del mindre.

Väldigt intressant

När kursen nu är slut så går man igenom sin egna IPU vilket är väldigt intressant och oxå skapar en bild av hur jag upplever mej och hur faktiskt andra upplever mej.

Den analys som ligger till grund för min rapport bygger på C.G Jungs och William Multon Matstons forskning om olika personligheter.

Mycket grönt

Det är ju en väääääldigt tydlig grön färg med gul tätt efter som finns både i mitt grundbeteende & anpassade beteende. Det blåa kommer fram lite mer i mitt anpassade beteende.

Vad betyder då detta för mej?

Ja, för min del i det stora hela så är jag en person som bygger mycket av mitt liv på att se till att andra har det bra. Familjekänsla som är stark och beredd att gå väldigt långt för att min familj och nära vänner ska ha det bra.

Jag är lyhörd för andras känslor och visar verklig medkänsla för människor som har det besvärligt. Jag tycker om att vinna genom uthållighet. Omgivningen tycker om att ha mej i sitt arbeta då jag är väldigt flexibel.

Jag gillar inte begränsningar och kan vara trotsig och protestera högljutt..hehe… stämmer..

Jag har svårt för att prioritera då jag tycker oftast allt är lika viktigt…

När jag tillsammans med utbildnings ledaren gick igenom min IPU grundligt, så förstår jag ju så väl varför jag blivit så sjuk i utmattning med panikångest och prestationsångest.

Vad är mitt stora problem.. andra… det är alltid andra. Jag gör allt för andra som finns i min närhet. Vilket innebär att jag är ofantligt dålig på att göra nått för mej själv.

Sedan jag blev sjuk och återkommit till livet har jag blivit bättre på att sä nej, att sätta mej själv lite längre upp på piedestalen. Men jag ser ju att jag har uppenbarligen lååång väg kvar. Rätt bra att få det upptryckt i huvudet av en person som verkligen vet vad han snackar om.

Jag förstår ju oxå så mycket bättre vad det innebär att möta människor i de olika färgerna. Hur jag kan förstå andra människor. Super intressant och tacksam jag fått möjlighet att gå denna utbildning som oxå innehöll mycket annat bra.

Beredd på krig

Så jag sitter i solen och läser min analys grundligt och både flinar och nästan gråter. Flinar för hur bra det stämmer, gråter för Hur kan jag glömma bort mej själv så ofta.

Nä nu är det slut med det.

From här och nu ska jag bli tydligare mot mej själv och försöka fokusera på mej själv, mina mål och endå vara en trygg och bra mamma, vän, medarbetare.

Vad säger Ni om det??

Har du fått gjort någon analys på nått sätt av dej själv? Vill du dela med dej här är det jätte spännande och intressant att få ta del av.

Vad som är oerhört viktigt är att Inget är rätt eller fel. Vi är alla olika. Vi ska bara lära oss att förstå det och förstå varandra bättre❤️

Härlig miljö att äta lunch i.

Miljön va ljuvlig och jag av både lunch och kvällsmat i den.

Ha en härlig lördag och ta hand om Dej❤️. Glöm inte bort dej själv❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: