Att skapa rabalder….covid vaccination snack & Danmark

Lång time vänner… jag är lite kass på att blogga känner jag. Ska inte sä att tiden inte räcker till för det är mer att jag är så helvetes trött på kvällen ( då jag brukar blogga) och orkar bara inte använda knoppen… hehe..

Solning pågår

Men idag sov jag läääänge och låg i sängen och mös så lite piggare. Men måste endå sä för att vara sommar och underbar årstid, är jag helvetes trött… trist känner man sej.

Meeeen jag har iallafall fått igång en del människor efter ett inlägg på fb om vaccination mot Covid. Att jag tillhör en av dom som är tveksam till vaccinet och vågar sä det…jävlar vad det tog skruv på en del…hehe..

Här kommer inlägget….

Vaccination😷😷😷
Det här med att fatta beslut är inte lätt alltid. Jag försöker följa magkänslan, det är lixom det som styr mina beslut. Jag funderar mycket på vaccination av Covid. Magkänslan säger att jag borde avvakta, en del i min omgivning säger jag ska ta den.
Det verkar vara tabu att prata om att man är tveksam och eventuellt inte ta vaccinet. Vet någon om det finns statistik på hur många som i dagsläget avböjt??
Ingen vågar väl prata om det högt🙈. Senaste tiden har jag stött på en hel del som inte ska ta den. Senast idag pratade jag med ett par i 55 års åldern som inte tänker ta den. Lite olika orsaker…
Varför är jag tveksam??? Det känns bara inte helt rätt. Med ett vaccin som man vet så lite om, tex hur länge det varar,hur påverkar det oss i framtiden att vi vaccinerar oss mot allt?? Mina tankar. Säger inte vad som är rätt eller fel. Det vet ju faktiskt ingen riktigt ännu😷. Finns väldigt många amatörer som tror sej förstå sej på allt inom vaccin och dess funktion och framtagning..

Så med detta sagt är jag väldigt kluven … ska jag lyssna på min magkänsla och avvakta? Går ju lixom att få den längre fram om man ångrar sej…

Efter ett par dagar har jag fått ännu fler som kontaktat mej och sagt dom kanske inte heller ska ta den, men att man inte vågar sä nått. Man blir så dumförklarad. Det är ju endå ens egna kropp och nog fasen har man rätt att bestämma över den???fq

Vad tänker du?

Jag fick oxå väääldigt många otrevliga privata meddelande och det är ju bedrövligt. Olika tänk och tycke måste man respektera och hålla god ton.. somliga har svårt för det… trist.

Moppeungen och jag har ju varit i danska landet och hälsat på min lilla trollis. Underbart mysigt och så kul att träffa hela familjen.

Mina fina
Eld Nisse

Vi hade roliga och fina dagar. Åt gott och gjorde lite affärer men annars bara hemma och mös och hängde. Och massor med mys med trollis så klart.

Hoppa från morgon till kväll

Så det va fina dagar…

Sen jobb en vecka och midsommar firande med bror och hans familj. Gott och trevligt.

Trygg chaffis
På gång till midsommar mys
Svägis drink

Det blev så mycket god mat och jag va fasen mätt i tre dagar efter… hehe.. jaja inte riktigt..

Sommar dukning

Så blev det oxå söndag idag och fix i trädgården. Klippt häcken och gräset och lite allt möjligt.

Grillen pajade

Allt pajat hos oss… bedrövligt och dyrt.

Två gräsklippare på ett år… nu blir det inga fler sånna på blocket. Nu köpte jag en ny… helt otroligt att det inte håller när man köper begagnat…. eller.. hihi..

Jobb pågår

Häcken liknar en berg och dalbana nästan..inte så bra skött innan och stora ogräs buskar utanför som snott sol och energi.. men nu är det borta så nu jävlar ska den växa…..

Solceller gillar jag
Min finaste tös
Min finaste påg.

Nä nu är kl mycket.

Jobb imorgon och sen utbildning i Stockholm ett par dagar. Kommer hem klok som en pudel… om dom nu är kloka.. vad vet jag…

Sov sött och ta hand om dej❤️

Natti natti

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: