Att skapa rabalder….covid vaccination snack & Danmark

Lång time vänner… jag är lite kass på att blogga känner jag. Ska inte sä att tiden inte räcker till för det är mer att jag är så helvetes trött på kvällen ( då jag brukar blogga) och orkar bara inte använda knoppen… hehe..

Solning pågår

Men idag sov jag läääänge och låg i sängen och mös så lite piggare. Men måste endå sä för att vara sommar och underbar årstid, är jag helvetes trött… trist känner man sej.

Meeeen jag har iallafall fått igång en del människor efter ett inlägg på fb om vaccination mot Covid. Att jag tillhör en av dom som är tveksam till vaccinet och vågar sä det…jävlar vad det tog skruv på en del…hehe..

Här kommer inlägget….

Vaccination😷😷😷
Det här med att fatta beslut är inte lätt alltid. Jag försöker följa magkänslan, det är lixom det som styr mina beslut. Jag funderar mycket på vaccination av Covid. Magkänslan säger att jag borde avvakta, en del i min omgivning säger jag ska ta den.
Det verkar vara tabu att prata om att man är tveksam och eventuellt inte ta vaccinet. Vet någon om det finns statistik på hur många som i dagsläget avböjt??
Ingen vågar väl prata om det högt🙈. Senaste tiden har jag stött på en hel del som inte ska ta den. Senast idag pratade jag med ett par i 55 års åldern som inte tänker ta den. Lite olika orsaker…
Varför är jag tveksam??? Det känns bara inte helt rätt. Med ett vaccin som man vet så lite om, tex hur länge det varar,hur påverkar det oss i framtiden att vi vaccinerar oss mot allt?? Mina tankar. Säger inte vad som är rätt eller fel. Det vet ju faktiskt ingen riktigt ännu😷. Finns väldigt många amatörer som tror sej förstå sej på allt inom vaccin och dess funktion och framtagning..

Så med detta sagt är jag väldigt kluven … ska jag lyssna på min magkänsla och avvakta? Går ju lixom att få den längre fram om man ångrar sej…

Efter ett par dagar har jag fått ännu fler som kontaktat mej och sagt dom kanske inte heller ska ta den, men att man inte vågar sä nått. Man blir så dumförklarad. Det är ju endå ens egna kropp och nog fasen har man rätt att bestämma över den???fq

Vad tänker du?

Jag fick oxå väääldigt många otrevliga privata meddelande och det är ju bedrövligt. Olika tänk och tycke måste man respektera och hålla god ton.. somliga har svårt för det… trist.

Moppeungen och jag har ju varit i danska landet och hälsat på min lilla trollis. Underbart mysigt och så kul att träffa hela familjen.

Mina fina
Eld Nisse

Vi hade roliga och fina dagar. Åt gott och gjorde lite affärer men annars bara hemma och mös och hängde. Och massor med mys med trollis så klart.

Hoppa från morgon till kväll

Så det va fina dagar…

Sen jobb en vecka och midsommar firande med bror och hans familj. Gott och trevligt.

Trygg chaffis
På gång till midsommar mys
Svägis drink

Det blev så mycket god mat och jag va fasen mätt i tre dagar efter… hehe.. jaja inte riktigt..

Sommar dukning

Så blev det oxå söndag idag och fix i trädgården. Klippt häcken och gräset och lite allt möjligt.

Grillen pajade

Allt pajat hos oss… bedrövligt och dyrt.

Två gräsklippare på ett år… nu blir det inga fler sånna på blocket. Nu köpte jag en ny… helt otroligt att det inte håller när man köper begagnat…. eller.. hihi..

Jobb pågår

Häcken liknar en berg och dalbana nästan..inte så bra skött innan och stora ogräs buskar utanför som snott sol och energi.. men nu är det borta så nu jävlar ska den växa…..

Solceller gillar jag
Min finaste tös
Min finaste påg.

Nä nu är kl mycket.

Jobb imorgon och sen utbildning i Stockholm ett par dagar. Kommer hem klok som en pudel… om dom nu är kloka.. vad vet jag…

Sov sött och ta hand om dej❤️

Natti natti

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: