Hur fasen ska man prioritera… hjäälp….Livet här & nu..

Lite varning för lite gnäll….hehe…

Alltså hur gör folk.. kl är nu tio och jag sätter mej ett tag ute för att försöka varva ner innan sova…men va ju kallt….

Jag försöker verkligen prioritera när jag kommer hem så jag inte ska ha så mycket efter jobb… men apa svårt är det…

Alltså vad ska man plocka bort ??? Hur gör ni? Nu är jag ensam med tonåring oxå så det är lixom inte så att man har världens bästa hjälp.. om man inte tjatat hål i huvudet på honom…. sant mycket runt om med allt vad en tvååring ( sötnos) innebär..

Efter jobb va det idag att hämta matkassar( online handling). Om jag hoppar över det… hmmm.. då har vi ingen mat….då har vi en sur mamma…hehe..

Mat är gott

Sen hem och packa upp det… hoppar jag över det blir det ju äckligt och gammalt…inte gott..

Sen tjata på moppe ungen om att göra iordning efter sej i köket när han plaskat runt med pannkakor…. och gud vet allt. Om jag hoppar över det… ja då lär han sej inget och blir en dålig make…

Sen ska det ätas mat som är inhandlad. Hoppar jag över det blir jag grinig gånger två…. inget att rekommendera för någons hälsa…

Sen försöka få tag i någon som kan komma och fixa em cykel med punka och ett lås som det är en knäckt nyckel i… gör jag inte det så har vi ingen cykel och eftersom moppen är paj så är det nödvändigt att åtminstone ha en fungerande mojäng på två hjul…annars är moppe ungen på ännu sämre tonårs humör ..

Lås med knäckt nyckel

Eftersom moppen är paj måste den på lagning…så efter många om och men har jag nu lyckats få tag i någon som hämtar den och ska kolla över den. Förhoppningsvis blir den hämtad och klar tills vi kommer hem från grannlandet vi ska till snart. Hoppar vi över detta blir både mamma och son snart inlagda på sjukhus och får ha lugnande i dropp form…

Kl är då halv nio när detta är klart. Då är jag trött. Hundarna ska ju oxå ut en liten runda… hoppar jag över detta,., griniga hundar..

Boka covid test till resan nu bara….

Så tillbaka igen…

Sen en maskin tvätt startas… hoppar vi över detta har jag inga ljusa rena byxor… då blir mina kolleger på jobb förvånade… när jag går med rumpan bar…

Helskotta har ett paket att hämta ut( näthandel för att spara tid) . Sticker snabbt bort till affären och hämtar.. hoppar jag över detta så skickas det tillbaka…inte kul…

Till trollis

Diskmaskinen ska tömmas… tjat och tjat på moppeungen att ta den… efter det ska den smutsiga disken från den överfulla diskbänken in… tjata på moppeungen.. orkar inte tjata.. tar det själv…

Damsuga ska göras… hoppar jag det.. ja det är hundar som fäller och nu klippt gräs( ja det är oxå gjort ) så drar in massa gräs..

Nu är kl kväll och tvätten ska upp och torktumlare tömmas… hoppar jag över detta blir det äckligt med möglig tvätt i maskinen..inget kul..

Så kära läsare… hur prioriterar man bort något av detta?????

Det pratas om att det är så skönt med dessa vackra kvällar.. dessvärre hinner man ju inte njuta av dom… kl är tio nu och det va ju kallt nu ute så blev soffan…

Fundera ut vad jag ska fixa till sonens lärare som varit underbar i två år nu. Så vill verkligen visa vår uppskattning med en lite personlig gåva… tipps?? Är en man.

Tipps om hur man prioriterar mottages tacksamt… vad i vardagen ska man ta bort….. jag får lixom inte till det… hjääälp…

Hur gör ni???

Jaha nu är det en kopp te med någon lugnande ingrediens… jaja inget olagligt… tror jag… hehe..

Dom tar ju inte ut se iallafall

Sov sött och ta hand om dej.. Alltid så lätt att sä till andra… värre att följa det själv….🙈🙈. Eller???

Natti natti..

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: