Det blev en spruta till lunch idag…

Det blev läkarbesök idag på lunchen. Helt oväntat( kanske tur ) så skulle det sättas en kortisonspruta i en liten sena i handen… gjorde apa ont… men det gör inget om nu mitt lillfinger behagar få mindre ont och kan hänga med lite… tappar ju typ allt jag tar tag i med högerhand som jag måste greppa om. Ingen kraft att hålla sakerna. Men nu kanske det blir bra.

Sen blir det remiss till smärtklinik i Ängelholm. Hoppas på att få hjälp. Äntligen en läkare som verkligen vill utreda och hjälpa mej utan att bara skriva ut piller mot smärta. Ska bli spännande och jag längtar att få hjälp. Kanske inte mycket att göra men hoppas verkligen man får reda på vad som orsakar smärta i kroppen..

Så det blev en lätt lunch idag..hehe… sen till jobb igen och köra vidare.

Must funkar till allt

Som min fina moppe unge han är så gjorde han mat ikväll så jag fick vilat handen… skönt. Har en tand som bråkar och skönt med kall must på kinden…hehe… tannis är bokat på onsdag. Visst är det ljuvligt att lägga alla pengar på vård av sej själv…grrr.. kunde ju åtminstone varit nått kul… jaja… bara att ta det som det är…

Jobbigt att äta ben

Här ligger man ner och mys äter sitt ben. Dessa ben ska bara så bra för tänderna( kanske själv ska prova ) men helvetes usch och fy vad dom luktade.. blir att äta dessa ute sen när det är varmare… man dog ju av lukten. Med dom uppskattas verkligen av djuren.

Snart fyller denna lille påg år

Jesus Amalia vad tiden går. Nu blir han snart 16 år denna lilla påg… Längre än mamma och pappa, ett hjärta av guld. Omtänksam och snäll. Vi va på handledarekurs igår… så nu ska det snart Övningsköra… skulle ju bett läkaren om lugnande idag…hehe.. Ska bli kul och läskigt… som en karusell typ…hehe…( hoppad jag ju dock inte )..

På lördag ska han firas så gott man kan i Corona tider. Hoppas på sol så vi kan ha lite ute mys.

Nu är det snart dags att sova. En intensiv dag med möte och sprutor och fix. Men så somnar jag väl gott… hoppas jag…

Hur har Du det? Nu längtar vi nog alla efter vårens solstrålar.

Jag hoppas Du oxå får en god natt sömn. Om du ska sova.. det finns ju minsann många som håller Sverige igång på natten…. väl är väl det..

Natti Natti och sov sött❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s