Det blev en spruta till lunch idag…

Det blev läkarbesök idag på lunchen. Helt oväntat( kanske tur ) så skulle det sättas en kortisonspruta i en liten sena i handen… gjorde apa ont… men det gör inget om nu mitt lillfinger behagar få mindre ont och kan hänga med lite… tappar ju typ allt jag tar tag i med högerhand som jag måste greppa om. Ingen kraft att hålla sakerna. Men nu kanske det blir bra.

Sen blir det remiss till smärtklinik i Ängelholm. Hoppas på att få hjälp. Äntligen en läkare som verkligen vill utreda och hjälpa mej utan att bara skriva ut piller mot smärta. Ska bli spännande och jag längtar att få hjälp. Kanske inte mycket att göra men hoppas verkligen man får reda på vad som orsakar smärta i kroppen..

Så det blev en lätt lunch idag..hehe… sen till jobb igen och köra vidare.

Must funkar till allt

Som min fina moppe unge han är så gjorde han mat ikväll så jag fick vilat handen… skönt. Har en tand som bråkar och skönt med kall must på kinden…hehe… tannis är bokat på onsdag. Visst är det ljuvligt att lägga alla pengar på vård av sej själv…grrr.. kunde ju åtminstone varit nått kul… jaja… bara att ta det som det är…

Jobbigt att äta ben

Här ligger man ner och mys äter sitt ben. Dessa ben ska bara så bra för tänderna( kanske själv ska prova ) men helvetes usch och fy vad dom luktade.. blir att äta dessa ute sen när det är varmare… man dog ju av lukten. Med dom uppskattas verkligen av djuren.

Snart fyller denna lille påg år

Jesus Amalia vad tiden går. Nu blir han snart 16 år denna lilla påg… Längre än mamma och pappa, ett hjärta av guld. Omtänksam och snäll. Vi va på handledarekurs igår… så nu ska det snart Övningsköra… skulle ju bett läkaren om lugnande idag…hehe.. Ska bli kul och läskigt… som en karusell typ…hehe…( hoppad jag ju dock inte )..

På lördag ska han firas så gott man kan i Corona tider. Hoppas på sol så vi kan ha lite ute mys.

Nu är det snart dags att sova. En intensiv dag med möte och sprutor och fix. Men så somnar jag väl gott… hoppas jag…

Hur har Du det? Nu längtar vi nog alla efter vårens solstrålar.

Jag hoppas Du oxå får en god natt sömn. Om du ska sova.. det finns ju minsann många som håller Sverige igång på natten…. väl är väl det..

Natti Natti och sov sött❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: