Är det våren som tittar in & ute mat igår….

Det ska jag sä att en dag som idag när man kan vara ute så många timmar är ju uppiggande. Det känns kropp och knopp hur solen piggar på en. Underbart….

Det blev Corona grill med mina föräldrar idag. Passade ju toppen i detta fina väder..

Allt i Corona style.

Nytt koncept…Corona style… kommer vi minnas ( förhoppningsvis) och berätta för våra barnbarn…

Varmt och gött

Det blev riktigt varmt och gott i solen. Vi satt ute ett bra tag. Sen gick vi en runda tillsammans. Sen åkte föräldrarna hem och jag och hundarna gick lite till. Man vill lixom inte gå in…

På tal om barnbarn så är det ofantligt jobbigt vissa dagar att sakna henne. Vi pratar på FaceTime varje dag minst en gång… och jag saknar henne så. Att snuffa henne i nacken och hennes ljuvliga lilla kropp att krama..Saknar min dotter oxå och min svärson. Det blir väldigt tomt vissa dagar… saknade är där ständigt, men vetskapen av att dom har det bra och trivs gör det lättare.. Det blir att åka dit så fort man får….

Igår blev det ett besök på restaurang på kvällen med sonen. Underbart gott och mysigt. Allt sköttes så fint enligt alla Corona regler…

Drinkar är gott
Massa mat.
God efterrätt

Ohhhh fyyy fasen så mätt jag blev…hehe.. allt är ju så gott och man vill ju lixom äta lite på allt.. men oj så trevligt vi hade. Rätt lugnt och skönt att äta ute nu i dessa Corona tider… om jag själv får sä det så passar det mej toppen..hehe..

Lite längre kvällspromenad efter all mat
Min lilla tjej vilar

Imorgon blir det att ringa vet och höra lite om min stora men lilla tjej. Hon är piggare men endå ut form. Så nog bäst att kolla upp det.. man kan Ju lixom inte prata med henne… ja inte jag iallafall…

Mysigt

Den lilla vänder bästa sidan till….

Bättre med ben

Bättre hon äter nått så jag slipper ha en hårig rumpan o huvudet..hehe..

Nähä nu ropar sonen att friterade bananer är på gång.. så bäst att skynda så man får nått…

Ha en härlig söndags kväll och ta hand om dej.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: