Fredagsingel tankar & minus grader….

Ligger i soffan och bara hänger. Ätit gott med sonen. Jobbat mina timmar sen lite mysig kaffe med fd svärmor. Så mysigt att ses och hänga. Avstånd men mysigt att vi kunde ses. Gäller hålla kontakt och ta vara på varandra i dessa tider..

Fredags häng

Jag kan inte låta bli att lite fundera på hur andra har bekymmer om andra..hehe.. Det här med att jag är singel, bor själv är lite intressant…för andra…hehe.. Jag själv trivs toppen med det och just nu har jag mest fokus på mej själv och mitt liv med sonen.

Igår träffade jag på en ” dam” och vi pratade lite.. blir så när man rastar hundar…hon va lite äldre super trevlig och bodde oxå här i området. Så frågade hon vart jag och min man bodde…hehe…så sött… Jag sa jag bor ensam med min tonåring… och det tyckte hon va sååå synd.. Du som är så ung… känner du dej inte ensam.. Nä lilla damen det gör jag inte…hehe..

Rätt skönt att veta man klarar sej själv och reder ut hem och räkningar. Det måste ju vara en mardröm att man måste hålla ihop för just pengar….eller annat som inte är kärlek.. Jag har ju hjälp av barnens pappor lixom… Det är jag tacksam för att vi har en bra relation och hjälps åt med barnen. Nu är det mest moppe ungen som är aktuell med hjälp.

Man kan ju oxå ha relation utan att bo ihop… eller..?? Jodå det går fint.. så kan man lixom endå ha sitt egna och krypa in i sin bubbla och få vara ifred.. men det är ju kanske inte det man berättar för en äldre på hundpromenaden..hihi.. Eller alla på bloggen…haha.. nyfikna… kan ni vara…hihi..

Verkstad

Jaha så va det dags igen.. moppe ungen meckar.. och för kallt ute.. vad gör man då.. inne så klart…

Jodå

Alla sätt är bra utom dom dåliga.. och inte va detta en dålig idé… efter lite vädring fick vi bort verkstadslukten här inne när han va klar…

Publik när han meckar
Kvälls mys
Selfie på gång
Killbesök i trädgården

Helgen är på ingång och vi får se vad som händer i kylan.. det va 10 minus imorse.. det är vi inte vana vid här i Skåne landet… friskt och skönt när solen oxå tittar fram. Så hoppas på fint väder i helgen så vi kan vara ute och hänga.. promenera i solen.. gött.

Jag har ju följare runt om i Sverige. Ja även utomlands, och vad har ni för väder ?? Kallt ? Varmt ?? Eller ni som har varmt.. bry er inte om att skriva nått…haha… jag längtar efter värme..hehe..

En jag oxå längtar efter

Hittade denna bild på mej och Trollis.. två år sedan. Som tiden springer iväg… saknar henne. Ja hela familjen så klart…

Nä nu ska denna singel( kanske..haha..) mamman lägga sej….

Sov sött och dröm vackert❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: