Jobb, skräcken & verkstad.

Här i detta lilla boende händer det mesta tycker jag….

Jag skrapar isiga rutor på morgonen innan jobb…. inget konstigt med det kanske…hehe..eller jo.. har inte haft någon isskrapa på typ 24 år så nu har jag minsann två…hehe..

Bäst att ha lager va..hehe..

Sen har vi lite verkstad här inne för att lixom hålla ordning på torpet… hemma skola kanske….

Så är moppe ungen på gång

Det här med skolundervisningen hemma är absolut inget jag tycker om. Det är säkert många som uppskattar det eller tycker Coronan är värre men jag vette gudarna.. Det är verkligen inte hälsosamt för sonen, eller för mej..hehe.. Det är att sitta inne på sitt rum med nerhissad rullgardin, ingen luft och slarv med maten…ser ju ut som ett lik när han tittar ut. Det underlättar ju inte att det är svårt i vanliga skolan med hjälp på plats, att då sitta hemma och försöka. Ja han får så bra hjälp det går av skolan så det vill jag absolut inte klaga på. Moppe ungen själv är lixom inte så väldigt skol motiverad och blir inte bättre av att sitta hemma. Som tur är kommer han ut med kompisar på em efter skolan och får luft… men det är fasen inte hälsosamt för en tonårigs psyke att sitta inne så…

Bildbevis på knäppisen…

Jag tror minsann han blivit lite galen…hehe..

Crazy…

Japp jag jobbar ju nu och kl ringer tidigt… och vi vet ju alla vad jag tycker om morgonen och väcka klockan…

Bildbevis på skräcken

Det är ett öde varje dag att gå upp på morgonen…hehe…men efter dusch och kaffe är det helt ok…hihi.. Är du morgon trött? Eller en sån där piggens människa som hoppar upp ur sängen och är sådär filmvacker…hehe…Det är IKKE jag.. det ser ni ju….

Online mat

Så va det att hämta upp online maten efter jobb.. skööönt…

Nu ska det skitas….
Vila

Jag är rätt trött på eftermiddagen och vilar lite då… eller ja jag försöker.. alla är ju inte lika trötta som matte..

Primadonnan vilar åtminstone
Till sist så la hon oxå sej..
Ren bäddat

Det är ju så Gotte att lägga sej i ren bäddat och bara softa… bästa stunden på dagen… eller kvällen…hihi..

Så nu ligger jag här nerbäddad med mina töser. Saknar min lilla trollis och familjen..fajstimat och pussat på dom. Fått visning av huset av trollis så lite yr efteråt..hehe… men så fint och mysigt dom får… nu längtar jag att få åka dit… Corona fuck dej.. som du förstör….

Sov sött och dröm vackert❤️❤️💤.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: