Söndagen flöt på…

Det blev en natt med lite sömn så somnade på soffan idag på em.. vilket va skönt men det blir ju liiite svårt att somna i tid nu…hehe..

Men då somnar jag väl gott imorgon kväll…

Det är lite jobb imorgon och tandläkare med sonen.

Fajstimat med flyttfamiljen och det ser så fint och mysigt ut deras nya boende… det är ju väl att vi kan ses lite så iallafall…men saknar dom redan…det sitter lixom i hjärtat på nått sätt att dom inte är nära. Jag känner mej lite off i kroppen.. det tar lite mentalt, men jag kommer igen. Det blir bra…

Stoooort tack för alla fina kommentarer och även tack för alla sms och meddelande jag fått. Så fint och stöttande ska ni veta. Både privat och på bloggen…tusen tusen tack. uppskattar mina fina vänner och mina härliga läsare…

Diva lyser upp i snön..

Köpt ett lysande halsband till vita vovven… hon försvinner ju in i snön lixom…hehe… visst ser man henne…hehe… lyser ju upp hela området när hon springer omkring..

Två små vovvar i snön…

Det va en härlig krispig kväll att promenera i… svalt och kylan biter i kinderna…

Sover gott

Men nu är det dags att se om man kan få lite sömn…

Hoppas din söndag varit vad du önskade. Om inte.. så är det snart en ny dag. Nya tag.

Sov sött. Puss och kram ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s