Så va det dags för flytten!!! känslor upp och ner…

Tårar och glädje…

Idag åkte dom.

Min älskade lilla familj har nu kommit fram till sitt nya hemland. Igår gick flyttlasset med firma och sen fick vi en kväll tillsammans igårkväll och mös innan dom själva körde på fm idag.

Alltså jag har försökt förbereda mej för detta.. eller hur fasen förbereder man sej… när dagen kommer är det endå oerhört känslosamt. Det gick fint att kramas hejdå imorse,och jag tänkte det gick ju bra…hehe.. Dock är det upp och ner med känslorna nu… tårarna rinner till och från. Tillåter mej själv att släppa ut dom… tar denna dag till detta.

Vi har alltså träffats typ varje dag jag, min tös och min trollis sedan hon föddes. Dessförinnan va Linn och jag inte heller ifrån varandra särskilt länge. Vi är väldigt tajta…Så det är väldigt mycket känslor nu när dom åkt och kommer bosätta sej i Danmark. Låååångt typ vid Aalborg…

Lite hängig idag.

Mitt hjärta svämmar över av stolthet för att dom följer sina hjärtan och drömmar. Dom är trygga i sej själva och varandra och det är jag så glad för. Hela danska släkten tar emot dom och det känns tryggt och skönt. Det kommer blir bra.

Men lika förbannat är det jobbigt just nu för mormor…. men det blir bättre, jag får vänja mej och har ju moppe ungen hemma ännu… han släpper jag inte ännu…hehe..

Vi fick två mysiga dagar tillsammans iallafall och massor med kramar och bus..

Morgon frillan..hehe..

Igår städades deras lägenhet ut och jag hjälpte till med det jag kunde..

Delia hjälpte oxå till…på sitt lilla sätt…

Bästa städhjälpen
Tröttsamt att städa..
Vi fick frisk luft

Det fick bli lite lekplats oxå. Helvetes kallt va det men lite luft fick man ju ha…mormors mössa va liiite stor….

Hoppa, hoppa.
Handla Gotte

Så nu ska jag vänja mej vid att vi inte ses så ofta. Vi får fajstima ofta… just nu får dom komma till ro i huset som svärsonens far fixat fint till dom. Dessutom så är mormor alldeles för känslig att prata just nu…

Sen får det bli resor till Danmark så klart… nu väntar vi ut en pandemi flest så vi kan åka….

Städning pågår…
Mina fyra godingar

Morbror fick oxå popcorn och vara med på filmmys….och sä hejdå..

Sen blev det kvälls mys igår.

Min fine svärson myser med Skrållan.

Vi åt gott och sen blev det häng vid tvn. Dom är trötta nu efter allt. Det tag på krafterna att fixa med allt inför en så lång flytt och dessutom till ett annat land. Om än bara grannlandet så är det lite fix..

Alla roar sej

Jag älskar att ha dom alla här och det är stökigt och grejer överallt… det är lixom livet här och nu…. vår verklighet….

Idag efter mormor pussat dom hejdå så plockade jag undan lite sen blev det vila på soffan. Somnade som en stock i ett par timmar…. sen kom lixom känslorna på och då gör jag som jag brukar… städar…hehe… moppar och tvättat sängkläder och allt.. på med music och låter känslorna komma. Det ska väl ut…. jävla fint henna blir det åtminstone…hehe…

Sen är det att samla ihopa sej och förbereda för jobb som börjar på måndag… ska börja försiktigt i två timmar per dag i en månad. Sen upp i tid lite mer efterhand. Känslorna för det är som allt annat med mej just nu lite upp och ner, men känns skönt att komma igång endå. Jag har lovat mej själv att vara snäll mot mej. Gå på KBT och ta emot hjälp jag får. Linn har ju varit min absolut största stötte pelare i mitt arbete med min utmattning och min ångest…. Ringer henne när jag är ledsen och hon kommer och stöttar. Det funkar ju så klart med avstånd oxå men inte samma sak. Men vi får ta det som det kommer….

Livets olika kapitel som ska levas… nu är det ett nytt kapitel och det är väl spännande och se vad livet har att ge… jag har min son och vi har mycket kul ihop och vi reser gärna till syrran och familjen och hälsar på.. vem vet.. vi blir kanske oxå danskar en dag…. varför inte….???

Jaja… hur har Du det idag? Lördagen passerat snart och här är det minsann lite kallt…

Brrrr

Kunde vara bra när man jobbat med bilar i 24 år om man hade haft en isskrapa…. eller…. bilen tar sjuhundra femtio år på sej att bli varm… hehe.. men friskt och skönt ute är det,

Nu är det kväll och jag hänger vid tvn med mina små töser…

Mina fina flickor

Ha en härlig kväll och ta hand om dej.

Imorgon söndag så gör nått du känner ger dej glädje och energi… litet som stort. Vad det nu kan vara??

Puss & Kram på dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

2 reaktioner till “Så va det dags för flytten!!! känslor upp och ner…”

  1. Förstår dina känslor, jag som har Junior på 50 mils avstånd 😔 man får börja en annan sorts relation på det sättet. I början trodde jag ju att han bara skulle vara där under utbildningen, sen blev det ”max 2 år” och nu har han ju träffat kärleken och kommer troligen stanna där. Jag har sagt till han att när eventuella barnbarn kommer så kommer jag hälsa på dem OFTA 🤣

    Gillad av 1 person

    1. Usch ja det är tufft. Ja den kärleken den styr mycket 😂. Min dotters kärlek är dansk därav dom nu ska bo där. Vi får väl se om dom kommer tillbaks en dag… men nu blir det att hälsa på där när man nu kan tänkas få åka över dit. Hoppas du får komma till din son sonars och mysa lite. Tack för din omtanke🙏

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: