Döv, tannalös & söndag.

Hello vänner..

Vad gör ni idag???

Själv har jag nu lite soffhäng och ser på serie.. eftersom jag tydligen inte ska höra nått på ålderns höst.. så har jag det säkert högt på TV:.. ber om ursäkt till mina grannar…hehe..

Hemma lagning av hörsel

Min psoriasis har blommat upp i örat och det innebär kliar like hell och vätska som stoppar upp så nu hör jag inget.. lika bra det… tänderna trillar ju oxå ut en efter en så då passar det ju att hörsel oxå pajar… vi får väl se vad som händer här näst…. går det så snabbt att åldras vågar man väl inte ta av patte hållaren ikväll… då har man väl pattarna vid knäna…hehe.. vilken syn….

Lite sol

Så trött på mej själv så vill knappt se mej själv i spegeln. Själv bilden är inte så god just nu.. inte alls glad för mej själv… men i ett försök att pigga på mej la jag mej i solen en kvart. Tusen år sedan och det va sååå skönt. Lite piggare efter och ser lite piggare ut. Känns bra för ett tag och det får man ta vara på…

Online mat

Fick mat i fredags.. eller fick och fick.. man får ju äran att betala själv.. men så skönt med att kunna beställa på nätet. Blir lätt man handlar lite extra Gotte bara men det får ju vara.. va ju till helgen..då får man ha lite smarriga god saker.

Glasstårta..
Vinter promenad

Det är sköna dagar när det är lite snö och kallt.. gillar den friska luften och kylan att andas in. Känns så rent och friskt.

Och barnbarn gillar också snö

Barnen älskar ju snön… härligt med röda kinder när man kommer in i värmen.

Mys inne

Nu är det kväll och söndagen snart till sitt slut. Har du haft en bra helg? Snö som ni busar i ? Eller inte fans av snö??

Syns det på utsidan hur du mår på insidan? Nja kanske om du känner personen väldigt väl. Annars kan en mun le utan att ögonen ler… att insidan inte ler…det ser ingen… kan vara bra att tänka på när man ser och hör någon annan människa. Döm inte någon som du träffar. Lyssna och känn in.. vi är alla olika och har rätt att vara det..

Skrållan på iPad promenad

Nu önskar jag en god kväll.

Sov sött och ta hand om dej.

Puss och Söndagskram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: