Här ligger jag och lurar mitt i natten & tipps om insomningen mottages gärna!!

Har försökt sova nu ett par timmar. Svårt att komma till ro… givetvis kör hjärnan igång när man inte somnar. Det är absolut helt oviktiga saker som ploppar upp.. en efter en… helt galet..

Ingen sömn här.

Tankarna kan verkligen snurra och ställa till det på natten…

Ryggen bråkar och kan inte ligga still. Blir varm och det kliar på ryggen så jag smäller av… når ju lixom inte heller så bra…grrr.. smörjer med min kräm men inte så lätt att komma till överallt. Och så blir jag varm och stressad, blir det ju inte bättre precis.. psoriasis kunde jag varit utan känner jag… just i natt iallafall…

Vad gör du när du inte kan sova?? Eller somnar och sen vaknar efter någon timme och inte kan somna om??? Tipps mottages tacksamt…kom med nått bra är Du snäll… hehe..

En som kan sova.

Skönt att vara hund.. inga problem med att sova… inte mina… hehe.. den lilla är ju enormt kelig oxå så tar alla chanser hon kan på mys..

Lite snö

Kom lite snö idag och det gillas av dom små att busa i. Så blev en lång promenad på eftermiddagen idag. inte jätte skönt då ryggen och benet bråkade men inbillar mej den behöver röra på sej så gick på endå.

Sover gott

Så trötta är dom på kvällen och det är ju skönt.. jag är oxå trött men kommer inte till ro inatt.. jaha får väl prova igen… skrivit av mej lite nu..

Skolan börjar imorgon och det är lite oroligt för sonen. Hemma studier och lite i skolan så han får den hjälp och stöttning som behövs. Han gillar inte förändringar och att inte riktigt veta vad som händer, så svårt att somna för honom oxå. Sen ett långt lov där han vänt på dygnet lite… men det kommer bli bra. Tacksam för skolans hjälp. Blir ständigt förundrad över hur olika skolor kan vara. Från att inte alls fått hjälp eller bli sedd för den man är med de svårigheter man har, till att ha lärare som ringer och mailar och undrar och informerat. Magiskt. Fortfarande svårt men ack så mycket gladare påg. Vilket är det absolut viktigaste för mej. Att han mår bra. Betyg är inte allt här i världen. Det pratar vi mycket om..

Nähä kära Du.. nu for jag nog försöka igen att få lite sömn. Snart morgonen ju…

Du sover kanske gott nu och om du inte gör det så hoppas jag du snart du somnar gott.

Natti natti vännen❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

2 reaktioner till “Här ligger jag och lurar mitt i natten & tipps om insomningen mottages gärna!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: