Så är Söndagen äntligen tagit slut snart….

Omg vissa dagar vill jag inte gå upp ens… men det måste man ju… hundar och moppe ungen som kräver min uppmärksamhet..hehe…

Har Du dagar då du inte vill gå upp? Bara dra täcket över huvudet och ligga kvar i bingen???

Jag har haft ont i huvudet och nacken till och från nu ett par dagar…nääää inte Corona. Finns andra diagnoser oxå…

Kroppen värker och jag känner mej trött och ingen energi alls. Ryggen bråkar. Så tråkigt och jag försöker verkligen komma igång för man har fått lära sej att inte ligga i sängen hela dagen.. det är inte bra… eller..??

En som kan sova
Sällskap

Jag har ju alltid sällskap.. idag har det regnat och varit så blött och kluddigt.. inte ens vovvarna gillar det…

Den stora damen inte lika sovig…
Hon snor gärna husses plats i soffan

Men det kom lite snö i veckan och det är ju ljuvligt för barnen.. ja även djuren. Mina älskar det..

Full rulle i trädgården
Lek för stora som små
Sötaste ängeln
Hennes mamma får jobba i backen

Tänk vad lite snö gör att ungarna kommer ut och vackra röda kinder när dom kommer in. Härligt. Synd bara det blir blött och blask av det bara så snabbt.. dom får passa på när dom kan de små…

Husses jacka är skön

Det är inte bra att lägga sköna kläder på golvet.. det luktar ju så gott med husse så då snor en liten vit tuss gärna det som sove mys..

Värmedyna på ond nacke
Idag har vi haft filmdag sonen och jag.

Dessa dagar när man inte är på topp är det bra med sonens film appar.. idag blev det lite gamla godingar.. mysigt.

Men nu har jag kämpat mej igenom denna söndag så snart blir det sängen. Hoppas kroppen och knoppen tänker vara lite piggare imorgon… ja man bestämmer mycket över sej själv men det är lättare sagt än gjort. Man styr sina tankar.. nja det vågar jag nog påstå att man inte alltid kan . Jag vill väl inte må dåligt.. finns nog ingen som vill det. Men tankarna är starka och inte alltid lätta att hantera… Det är ju faktiskt tankarna som styr vårt liv… eller ???Man är kanske inte sina tankar men när det är tankar som är negativa tror man lätt det. Man kan sköta sej hur bra som helst med sin kropp med träning och mat och sånt… men har du tankar som stör och snurrar mår du endå inte bra… Jag jobbar mycket med att försöka få kontroll på mina tankar. Bla med KBT och samtal om att inte låta negativa tankar ta över min knopp. Det går upp och ner men blir mindre negativa efterhand,, men vissa dagar så bara går det inte. Då hoppas man mer på att dagen snabbt går mot kväll så man får lägga sej För att försöka börja om på en ny dag…

Så lite choklad pudding

Jag hoppas Du haft en bra söndag… ja helg oxå för den delen.

Jobb, skola imorgon? Här börjar skolorna lite olika. Sonen på torsdag. Hoppas det inte blir distansundervisning. Ungdomarna behöver verkligen sin trygghet och hjälp i skolan anser jag. Sociala biten med kompisar är så viktigt i den åldern.. men vi får väl besked i veckan hur det blir.

Ha en skön natt och dröm vackert.

Natti Natti fina Du❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, Aspergers syndrom, samhällsdebatt

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

%d bloggare gillar detta: