Stress på alla mål 2021 & ute fika dag.

Det är ju rent galet hur det 2021 ska nås SÅ många mål av alla…hur många går inte i kras och så känner man sej misslyckad istället?? Måste det dessutom bli ett nytt År för att man ska sätta sej ett mål? Vad händer om man lixom kommer på i April att man vill nå ett mål ( som är rimligt ) till aug??? Sociala medierna är ju såååå mycket på nu dessa första dagar hur man ska nå sina mål. Mål är bra… absolut… men att göra målen för sin egna skull . Det slutar för väldigt många som sätter mål nu bara för det är ett nytt år att det inte går vägen typ i slutet feb. Vad händer då?? Jo då har vi människor som går omkring och mår dåligt för dom blev triggade till ett mål som inte va rätt för dom.. Ett mål ska vara individuellt och sättas efter dina förutsättningar… kan jag ju tycka..

Nu när jag tyckt det så ska jag meddela att jag uppfyllde ett mål idag, som jag ville reda ut innan skola och jobb för alla kommer igång. Och det va att komma iväg på en fika med mina föräldrar och min svägerska med pågar ( som jag saknat mycket ) och mina barn och lilla trollis.

Glada barn

Det va kaffe och oboy och kakor. Mysigt och ganska ok väder. Regnade inte och det är man ju tacksam för…hehe…

Finns inte mycket ord på detta

Tom moppe ungen ville med… det va ju kul och lite annorlunda…hehe… min söte påg..

Lek i sandlådan
Innan vi kom iväg blev det pannkakor

Lilla Trollis ville ha pannkakor och då får man ju det…så vi fick lite i magen innan utflykten..

Det va verkligen skönt att komma ut lite idag. Vi höll avstånd och endå fick vi alla ses. Barnen lekte och varmde sej med varm oboy… och vi kaffe.. götte. Smakar ju alltid gott ute i det fria…

Kocken

När vi kom hem blev moppe ungen hungrig och lagade en god och något kryddig…hihi… köttfärssås. Så gott så.

Sen va det en trött mamma som fick vila efter ett par timmars fika. Inte klokt men sant..

Alltid sällskap
Bra familje bild…
Snuffan sover

Nu är det strax kväll och Nanna.

Frisk luft blir man trött av..hehe..

Har du haft en bra tretton afton ( som jag nu kom på det visst är idag) ..

Sov sött ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s