Två steg fram & ett steg bak , och Ett julkort ❤️

Jag lever livet en dag i taget just nu.. det har gått ok.. det går framåt men så kommer dagarna då det är tufft. Igår va det så… vet inte varför och det är väl det som är så jobbigt. Att inte veta vad som gör att man backar vissa dagar… jag försöker låta mej själv vara dessa dagar och inte anklaga mej själv varför jag mår sämre.. Det är så lätt att vilja bli arg och nedvärdera sej själv dessa dagar.. Försöker verkligen att inte göra det.

Mina flickor myser med mej

Så kom posten idag och med det lite julkort. Ett gladde mej extra i dessa mörka tider och jag blev så rörd av det fina kortet och texten som va skriven..

❤️

Det glädjer mej ändan in i själen att min blogg kan hjälpa någon. Att vi pratat om Psykisk Ohälsa är så viktigt. Att vi får lov att inte vara på topp alltid. Med det enormt pressade samhälle vi lever i idag allt utifrån hur vi ska se ut och vad vi ska äta och framför allt hur vi upplever andra. I sociala mediet är det mycket skriverier om vad man gör och hur mycket man hinner på en dag och allt verkar så perfekt. Jag lovar att alla har sina dalar. Men det skrivs det inte om så mycket. Vi måste förstå att vi är bra som vi är. Vi måste lära oss att be om hjälp i denna perfekta värld. Sträck ut en hand, erbjud din hand .. oftast är det det lilla som behövs för stunden. Man vill bli sedd, någon som lyssnar och finns där…

Lördags promenad

Frisk luft i helgen med min lilla familj. Skönt att komma ut lite och få lite andra tankar i skallen.

Min blogg läses av många och det är häftigt.. men en del har svårt med att jag delger så mycket av mej själv här. Varför jag lämnar ut mej så mycket och skriver öppet om mitt liv. Att det är väl inget kul att läsa om… Dels gillar jag att skriva och har alltid gjort. Fortfarande är det heeelt frivilligt att läsa den..hehe… Bra va….

Kaffe på gammalt vis…

Igår sålde jag min kaffe kokare…. så då blev det kaffe på de gamlas vis…. hehe… jag har beställt en ny som kom idag på em… min julklapp till mej själv…hihi..

Woop

Så kom den och invigd är den. Helskotta gott kaffe och lite smidigare är den andra. Kärlek på denna …hehe..

Snygg är den oxå

Så nu ska det avnjutas gott kaffe i jul.. Man tar vara på det lilla i det mörka…

Moppe ungen glad

Sen är moppe ungen den gladaste ever idag… den är klar från verkstad och han är ju själa glad…. och mamma med som får lite lugn och ro nu när han äntligen kan hänga med polarna..hehe… älskar min påg men tro mej han kan terra sin mor när inget annat händer….

Nu är det kväll.

Efter dusch är det en kopp te och vila i soffan. Snart jul och jobbar på med julkänslan som lyser med sin frånvaro…

Har Du julkänsla? Längtar Du till julen eller är den mer en högtid som bara ska passera ??

Tack för att Du är Du och läser min blogg❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s