Två världar !!!

Det känns som det finns två världar. En stor kall regnig Corona värld utanför mina väggar…Så fort man sätter på tvn eller radio så pratas det död. Det är tragiskt och sorgligt på alla sätt och vis. Det är vår verklighet och viktigt att informera om, men nu känns det som man oxå kan få lite andra nyheter ? Händer det absolut inget annat ? Man måste kanske inte meddela nu kommer vaccinet för att sen meddela att det dröjer för att sen meddela man väntar på ett godkännande.. Gör så att ni säger till när det är klart och allt kan köras igång.. eller.. på tal om vaccin.. ska Du ta det? Osäker ? Jag tycker bara känslan att man tagit fram ett vaccin så snabbt är läskigt… och osäkert… jaja.. får väl se när tiden kommer hur jag gör..

Just nu hänger jag i min lilla värld… försöker fokusera på mitt mående och fokusera på att hålla mej i nuet. Inte få ångest attacker och hålla mej ovanför ytan.

En vill stund

Redskap från KBT plockas fram och jag låter kroppen läkas. Smärtan i ryggen, brutet ben i foten och annat mög har fått kroppen och knoppen att balla ur… att inte kunna göra något ordentligt men endå kämpat på har nu gjort att jag inte kan göra nått….

Min lilla tös. Så mycket kärlek 💓

Jag har sovit bättre i natt och hoppas det håller i sej… klara dåligt av att inte sova. Otroligt känslig för förlorad sömn.. illamåendet har lagt sej lite oxå så lättare få i mej mat idag.. mat och sömn..viktigt.. oxå det första som drabbas när jag får oro och ångest..

Hemma studier

Jaha så stängdes skolan och moppe ungen hänger hemma… hemma studier de sista dagarna. Det innebär konflikter och matlagning… känner mej inte som en toppen mamma nu för tiden.. känns mest som jag tjatar och ber att få lugn och ro… ångest de lux för jag är en kass mamma som inte orkar nått…. Visst han är stor och reder sej men hatar känna mej så värdelös…

Busar

Lilla trollis och min dotter tittar till mej och hjälper mej lite då och då. Min lilla solstråle ger så mycket kärlek och bus… Hon får tom igång moppe ungen …hehe…

Julen på ingång

Julen är på ingång och julkänslan är på topp….nott… hehe… tar det som det kommer så får det bli vad det blir.

Lugnt blir det iallafall…

Sällskap

Jag har iallafall sällskap och det är jag tacksam för. Dom ser till jag kommer ut och går så ryggen får rörelse. Sen är det ett ljuvligt kärleksfullt sällskap som håller sej nära matte..

Vilo paus

När jag vilar, vilar den lilla…

Jag hoppas Du mår bra och att julen ger Dej lite ledighet och frid i kropp och själ.

Det är dock många som jobbar hårt hela julen och till dom sänder vi en extra tanke och kram❤️. Ni är riktiga kämpar❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: