Helgens vilande… och spätta i brygga!!!!

Jag har gjort en rejäl utcheckning. Egentligen inte särskilt frivillig men tvunget….Ska försöka bekanta mej med denna känsla av att livet just nu inte är som jag har tänkt.. men så klart, det är ju så för många just nu. Nu är det inte Coronan som stör mitt mående som det nog är för många… jag lever ju ensam med min son så är van vid att vara själv ( och det är inget jag har problem med) och mysa. Men när man mår så här så är inget kul och det är oerhört svårt att uppskatta nått över huvud taget…

Jag vilar mycket och håller mej inne. Mest i soffan. Gått lite promenader med hundarna, då både rygg och kropp behöver det…

Frisk luft

Det piper och bullrar i huvudet och kroppen värker. Ska bli skönt att få en utredning på detta.

Idag är det Lucia… hur Firar ni? Eller Ni firar inte det?

Lucia på tv

Jag såg Lucia på TV…hehe… va hos min söta dotter och familj ett litet tag på Lusse kaffe.. sen orkade jag inte mycket mer… så hem och vila..

Sonen steker firre

Sonen och hans pappa har fiskat idag och minsann två plattfiskar fick han. Så dom steket han i smör. Den ena gick upp i brygga…. haha…

Märklig platt fisk…

Men gott blev det minsann. Han klämde båda två… jag har inte aptit så han fick njuta… det va ju dock han som fått nappet..hehe..

Jag la på jul duk i köket i försök att få det kännas lite juligt….

Det får räcka

Jag är ju inte särkilt Julig av mej i vanliga fall och inte fasen är den känslan bättre i år….när man mest såsar omkring här hemma. Blir fokus på att hålla sej upprätt och vaken så jag inte sover jämt…

Gårdagens kaffe

Detta kaffe en kopp om dagen fram till den 24:e är ju Gotte på kvällen. Glömde dock ta det idag så blir två imorgon..hehe…

Imorgon är det läkaren och provtagning. Jag både hoppas och inte hoppas dom hittar nått… ja ni fattar. Man vill ju veta varför jag mår som jag mår men samtidigt vill man ju vara frisk…. jaja jag får ta det som det kommer….

Mina godingar vilar nära när jag vilar.
Svart och vitt skilda bild

Vissa dagar känns det som det är ytterst lite färg i livet… ja visst det är upp till en själv att förändra det… men det är lättare sagt än gjort. Det förstår en del av Er och en del kommer tänka…Ahh det är bara att tänka om…men alla som varit med om utmattning, depression, ångest eller annan psykisk ohälsa vet att det är inte lätt… saftblandaren i huvudet är verkligen bra på att röra till det…

Hehe..

Nu säger jag god natt denna söndag och hoppas din dag innehållit vad du behöver, för att må bra. Julen är för många stress och fix för att andra ska ha det bra… glöm inte dej själv bara.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: