ON & OFF knapp till hjärnan..

Det är just nu min största önskan att kunna ha…. bara sådär poff… nu stänger vi av tanke verksamheten ett tag så jag får ro. Ro till att sova på natten, det tar jävlar inte fem sekunder för saftblandaren i skallen att starta när jag vaknar tills den kör igång… sen bara ploppar det upp än det ena och än det andra… saker som är absolut helt meningslösa som endå ska trycka sej in i hjärnan. Bara precis för att störa och bläddra runt där inne… Ytterst störigt…

Jag vet hur man ska göra för att få bort dom… alla jävla knep vet jag… funkar dom.. nä inte riktigt.. Tänk allt man vet och allt man kan sä till andra som är i liknade situation,,, det har man sååå svårt att ta in själv. Tydligen..

Jag vet inte vad som felar riktigt men vet ju att kroppen tydligen suger år sej förkylningar och halsont… gärna lite små feber emellan åt… efter diskbråcket har kroppen slagit bakut..

På måndag är det läkare och prover.. så får vi se vad livet säger… Tills dess håller jag mej hemma och försöker komma i ro med mej själv…

Vid min sida

Jag har sällskap av mina tussar…

Hjälp hon äter upp mej ..hehe..
En kelgris
Mindre kelig..hehe..
Yeehhh lampa

Fick äntligen upp en lampa i sovrummet som väntat i ett par månader…hehe…men bättre sent än aldrig att elektrikern tittar in…hehe..

Kola bak

Jaha så blev moppe ungen sugen på jul kola… så då gör man visst det…mitt i natten…hihi… jaja. Moppen är på verkstan och han har inget liv utan den( säger han)..

Granen på plats

Granen fick sin plats. Har absolut noll julkänsla…men kommer kanske.

Har du julkänsla nu? Eller hur känner du det inför denna väldigt annorlunda jul?

Julklapp

Fick julklapp ( lite tidigt ) av dottern och trollis. Jag klagar på att jag fryser ända in i märgen och så fick jag denna värme kudde…ljuvligt….skönt på nacken och fötterna.. ja inte samtidigt då…hehe.. ska kanske träna på det…

Nu är det att ta kissa djuren och sen lägga sej. Önska mej lycka till med sömnen….

Sov gott söta du. Innan du lägger dej, skicka ett sms, eller ring lite snabbt till någon du bryr dej om💖. det går så snabbt men betyder så mycket🙏

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s