ON & OFF knapp till hjärnan..

Det är just nu min största önskan att kunna ha…. bara sådär poff… nu stänger vi av tanke verksamheten ett tag så jag får ro. Ro till att sova på natten, det tar jävlar inte fem sekunder för saftblandaren i skallen att starta när jag vaknar tills den kör igång… sen bara ploppar det upp än det ena och än det andra… saker som är absolut helt meningslösa som endå ska trycka sej in i hjärnan. Bara precis för att störa och bläddra runt där inne… Ytterst störigt…

Jag vet hur man ska göra för att få bort dom… alla jävla knep vet jag… funkar dom.. nä inte riktigt.. Tänk allt man vet och allt man kan sä till andra som är i liknade situation,,, det har man sååå svårt att ta in själv. Tydligen..

Jag vet inte vad som felar riktigt men vet ju att kroppen tydligen suger år sej förkylningar och halsont… gärna lite små feber emellan åt… efter diskbråcket har kroppen slagit bakut..

På måndag är det läkare och prover.. så får vi se vad livet säger… Tills dess håller jag mej hemma och försöker komma i ro med mej själv…

Vid min sida

Jag har sällskap av mina tussar…

Hjälp hon äter upp mej ..hehe..
En kelgris
Mindre kelig..hehe..
Yeehhh lampa

Fick äntligen upp en lampa i sovrummet som väntat i ett par månader…hehe…men bättre sent än aldrig att elektrikern tittar in…hehe..

Kola bak

Jaha så blev moppe ungen sugen på jul kola… så då gör man visst det…mitt i natten…hihi… jaja. Moppen är på verkstan och han har inget liv utan den( säger han)..

Granen på plats

Granen fick sin plats. Har absolut noll julkänsla…men kommer kanske.

Har du julkänsla nu? Eller hur känner du det inför denna väldigt annorlunda jul?

Julklapp

Fick julklapp ( lite tidigt ) av dottern och trollis. Jag klagar på att jag fryser ända in i märgen och så fick jag denna värme kudde…ljuvligt….skönt på nacken och fötterna.. ja inte samtidigt då…hehe.. ska kanske träna på det…

Nu är det att ta kissa djuren och sen lägga sej. Önska mej lycka till med sömnen….

Sov gott söta du. Innan du lägger dej, skicka ett sms, eller ring lite snabbt till någon du bryr dej om💖. det går så snabbt men betyder så mycket🙏

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: