När knoppen checkar ut, rinner tårarna….

Ett utlämnade inlägg och svårt att sätta ord på dagen…

Jag bröt ihop imorse och tårarna har runnit till och från under dagen…

Så sjukt less på att vara sjuk ofta och inte kunna sköta nått ordentligt. Ångesten tog tag om mej hårt idag och fullständigt slog undan benen på mej. Jag känner mej såååå misslyckad i allt just nu… jobb, som mamma ja som människa över huvudtaget… inget blir bra hur jag än gör…

Jag skulle kontakta min läkare för att jag jmåste få hjälp med att kolla upp kroppen som bråkar allt för mycket med mej. Jag fick inte tag på henne så skrev ett Mail ( via 1177), och där och då reflekterade jag nog över mitt mående för det kom lixom upp till ytan hur jag mår när jag satt och skev ner det.

Tårarna rann och ville inte sluta…sonens pappa ringde i ett son ärende så han fick ta tårar och elände… men det överlever han nog…

No filter på ångest och trötthet.

Livet är minsann en resa med upp och nergångar… jag har tröttnat på nergångarna just nu och det är så tufft och jag känner mej så ensam. FAST jag vet att jag inte är det så känns det så.

Min underbara dotter och hennes familj kom när dom hörde jag va ledsen och stöttade mej. Tillsammans med sonen åt vi lite och pratade. Mina stöttepelare i denna ensamma Corona tid… helvetes mög virus. Julen förstör den och ångest över att inte kunna fira jul med släkten som vi brukar.

Nu ligger jag i soffan och ögonen är ömma, det trycker i bröstet och jag är helt matt. Helt tom och trött. Trött på jämt känna mej sjuk, ha ont och inte orka leva livet ordentligt…

Nu ska jag försöka sova. Dåligt med det sista tiden..

Sällskap
Kallt på dass.

Avslutar med toa bild och ingen golvvärme… kallt like hell…

Sov gott och ta hand om dej.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “När knoppen checkar ut, rinner tårarna….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: