Jag önskar mej lååååånga armar i julklapp….

Ja sååå mycket jag behöver längre armar….

Kliar sååååå på hela ryggen..

Jag har fått psoriasis utslag på ryggen och dom kliar sååå jag håller på att smälla av samtidigt som det svider för jävligt… ska enligt läkarens order smörja mej tre gånger om dagen…Nu blir det rätt påtagligt när läkarens ord klingar i huvudet…. att man är ensam ( singel) när hon säger ” har du någon som kan smörja dej, det är inte lätt själv”….ehhh näää inte lätt och näää inte någon som smörjer mej… Hmm detta är ju ett huvudbry…hehe.. Får väl se om det går att muta moppe ungen… Några tippa annars .. hehe..

Granen kom upp

I brist på annat i dessa mörka tråkiga tider kom granen upp.. sen får vi se vart den ska stå bara ..har inte så bra plats i lyan känner jag..får fixa runt lite.

Julen närmar sej och känns inte riktigt jätte juligt med denna märkliga pandemi som härjar. Vi får väl se hur vi får fira julen i år. Hur ska Du fira jul? Påverkar pandemin dej i jula tiderna eller hur firar ni?

Ryggen är helt kass idag så tog en promenad innan för att få igång den. Vette gudarna om det hjälpte men skönt med luft iallafall… men tonåringen håller ställningarna hemma…

Moppe ungens konstverk

Jag vet inte riktigt om det va till dass eller dusch det va mest bråttom…. gissningar ??? Grrr…

Lite mellanmål

Efter skolan är det lite intag av en liten nätt skål pasta… för att klara sej till kvällsmaten som serveras några timmar senare… Han han hänga ute med kompisar mellan måltiderna…hehe…

Att ha dyslexi

Jag fick denna idag på fb och tänk så här upplever en del dyslektiker en text. Jag får påminna mej själv ibland om att det är inte konstigt att min påg är trött i huvudet när han kommer från en hel dag i skolan. En psykolog sa till mej en gång att fyra timmars skola är lika mycket som åtta timmars skola för dyslektiker för det krävs så mycket ansträngning för deras hjärnor… det får man påminna sej om ibland…

Kortspel

Men vi orkade med lite kortspel efter maten och det va ju mysigt att han hade tid för mamma ett tag…hehe…

Nähä nu är det kväll och hopp i bingen. Ladda för morgondagen när min bil äntligen är klar från verkstaden… woop woop… plånboken blir helt tom lagom till jul… hehe..

Nu önskar jag Dej en skön natt och sov sött. Ta hand om dej🙏z

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: