Frisk luft efter en inne vecka & tror vi att vi är odödliga!!!!

Det visade sej att jag skulle åka på halsonda och förkylning i veckan och då blir det karantän och hålla sej inne och vila. Tröttsamt like hell. Blev lite jobb oxå hemma vad jag orkade. Så ofantligt trött så sovit hysteriskt mycket.. galet man kan sova så…

Tog oss ut idag

Idag tog jag mej dock ute på en promenad med hundarna. Det uppskattade dom…

Bus och lek bland alla löven.
Magiskt i skogen

Så tyst och skönt och inte nått folk i skogen. Såg en barn familj som grillade bara och det såg så mysigt ut.. Jag gick lugnt och sakta både för förkylning och rygg. Ryggen gillar inte när man sover och ligger ner så mycket så måste röra på mej när jag nu kan vara uppe en del.

Trötta vovvar

Så blev det lite ro i huset när dom är rastade..Diva springer oftast lös och busar i skogen. Skrållan löper så hon håller jag i nacken…hehe…

Nått jag funderat över idag

Tror vi att vi är odödliga här i Sverige??? körde förbi vårt Stora köpcentrum VÄLA och alla affärer runt om där. Ligger här i Helsingborg. Det ligger på väg till skogen och det va galet mycket bilar det va på hela området. Köer i rondellerna runt om området för att ta sej in mot de olika affärerna… Utanför jula och Jysk va det fullt på parkeringen. Kanske folk håller avstånd och så… svårt att se att det funkar men vad vet jag …men fasen så dåligt skött av folk att inte respektera vad som faktiskt händer just nu med pandemin. Finns inte en chans i världen att vi kommer kunna fira jul med nära och kära när det är så många som skiter i vad FHM säger. Jag förstår folk tänker men jag blir säkert inte så sjuk av det… nä visst men du kan vara ansvarig för att någon blir sjuk och faktiskt inte klarar sej… fy fasen det hade jag inte kunnat leva med…. Att inte ha mer respekt för Coronan är så respektlöst. Det kommer krävas en total ner stängning för att folk ska lyssna tror jag. Absolut inget jag vill men folk verkar inte fatta annars. Eget ansvar är vi visst inte så bra på… galet…Inte bara in om och fixa nått… nä håll dej hemma och sprid inte skiten…. så vi kan få tillbaka ett socialt liv..

Jaja… vi får se vart livet blir efter detta…

Julpyntat

Ni som känner mej vet jag inte är någon fan av julen så nu har jag julpyntat och det räcker väl så…hehe.. eller… nä i år får man nog försöka se på julen lite annorlunda. Det jag tycker är bra är ju att nu handlas det vara julklappar På nätet… hehe.. har jag ju gjort ett par år men nu behöver jag verkligen inte ha dåligt samvete.. hehe.. utan nu kan jag bara klappa mej på axeln…hihi..

Torsk i citron sås
Himlens Gotte

Det blev firre idag till mat. Passar på när sonen inte är hemma. Inte hans favvo mat….

Jaha här sitter dom

Jag måste nog sätta upp tvn högt upp på väggen.. för här ser man inte mycket när två nyfikna hundar är ivägen….

Bättre så
Efterrätt

När man inte kan bestämma vad man vill ha på glassen… då tar vi hälften av var…hihi.. lite oboy och lite jul strössel…så va det problemet löst…hehe…

Stora tomten bytte plats i hemmet

Typiskt karlar.. kan inte bestämma sej vart han ska va…hehe.. Tomten fick komma lite närmre blomman ”Åke”. Den är döpt efter min morfar Åke då den kommer som bebis blomma från mormor och morfars jätte stora blomma ( på dej tiden ) som en stickling ( heter det så??). Iallafall har den hängt med oss i alla flyttar.. hehe… men här trivs vi som bra så här får den bo lääänge…

Nähä nu är filmen snart slut jag skulle se på…. brukar kunna se på film och blogga samtidigt. man kan lixom lyssna och hänga med..men denna film är på danska så där sket det sej… att lyssna och fatta då alltså..haha… fast mitt lilla barnbarn är halvdansk.. Måste nog träna på det..

Hoppas Din lördag va bra och att du kanske oxå fick njuta av nått du gillar idag. Försöka ta vara på det lilla nu ett tag och ta hand om dej🙏.

Ta oxå ansvar. Viktigt.

Sov gott och puss och kram från en nu trött tant…

Natti..

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: