När livet hugger tag i oss och man vaknar upp…..

Medans Corona härjar hej vilt så lever våra liv vid sidan av detta virus. Det är som vi lever parallellt med detta och inget annat pratas det om…

Tills något händer och man sugs snabbt tillbaka till livet här och nu.

Igår kom ett rådjur hoppandes framför moppe ungens moppe… han bromsade kraftigt för att försöka att klara rådjuret. Vilket han gjorde och rådjuret hoppade vidare in i skogen. Lyckligt ovetandes om att en 15 åring låg kvar på marken med moppen som välte när han gjorde kraftig inbromsning. Det blev en rejäl vurpa och han skrämde livet av kompisen som va med honom.. som tur är klarade han sej utan några allvarliga skador ( hoppas vi, läkare imorgon) men slog i huvudet så hjälmen pajade och rejält omtöcknad med ett högerben som fick skavsår och blåmärken.

Vi hade inhandlat nya moppe handskar veckan innan med stål skydd i ( tack och lov) så händerna klarade sej bra.

Två omtöcknade pågar och tagna av händelsen tog sej hem här och sonen plåstrades om. Moppen får in på verkstan men det är det lilla i historien.

Fick inte lägga ut bilder på sonens skador här så det respekterar jag.

Min söte dinge påg som älskar vara med på kort..hehe…

Tacksam att det gick bra i det hela. Han är öm överallt och imorgon ska läkare kolla över honom så dokumentationen på skadorna blir rätt. Och så kolla över alla kroppsdelar… Men han mår fint och är lugn och sansad över händelsen..

Läxa

Han ska dokumentera händelsen till svenskan i skolan och det är ju bra för nu har han äntligen nått att skriva om…som han själv sa.. tur det hjälper honom i skolarbetet ju…hehe

Familje foto

Inte lätt med tre vilda varelser att ta ett kort… men ack så glad jag är för dom.

Med detta sagt så ta hand om er och låt inte livet stanna i pandemin som pågår. Ha respekt, håll avstånd men glöm inte visa uppskattning för era nära och kära. Ett telefonsamtal, ett live samtal, finns sätt att visa att vi inte glömmer bort varandra. Viktigt att härda ut..

Blåsigt

På tal om ut så gick jag ut en runda efter jobb i blåsten. Trotsade denna förbannade rygg som just nu är bråkigare än på ett tag. Men ut och gå och få luft har väl ingen tagit skada av. Så länge jag har koppel på hundarna så dom inte blåser iväg.. hehe..

Taco igår

Det blev en söndag med taco och familj. Mysigt och gott.

Kollar jul påsen

Jaha inga julklappar i påsen ännu konstaterade den lilla damen…

Har ju knappt börjat tänka på klappar ännu…. det känns så långt och avlägset till julen är här… men så är det ju inte… så borde nog när shoppa lite… Har du handlat julklappar? Blir det nätet för dom handling ?

Passande… hehe..

Nu önskar jag dej en bra natt med härlig sömn.. eller vad du hittar på i nattens mörker..

Sov Sött och ta hand om dej❤️.

Natti natti..

Mitt hjärta 💓

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s