Fredagen tittade förbi med en väldig fart !!!

Dagen började med tråkiga besked om min bil (som står på verkstan) det är svårt med reservdelar i Corona tider… det visade sej oxå vara mer fel på den när dom rafsade runt i motorn… pengarna flyger sin kos.. så jag dog ett tag där på morgonen för att sen återgå till fredagens jobb.

Det är ju väl man har härliga trevliga kunder ( Lena…hehe) som livar upp dagen både med sitt besök och att jag fick äran att köpa in en fin bil… blir så glad när vänner kontaktar mej om hjälp i mitt yrke..

Trött arbetande hund

Min lilla kollega blir rent utslagen av allt jobb….hehe… Hon myser på när kunderna kommer ,när jag köper deras bilar.. hon blir så bortskämd av kel och mys då. Det älskar hon…

Har lite koll

Coronan sprider sej som en löpeld verkar det som.. jag hör nu fler och fler vänner och deras familjemedlemmar som drabbats. Som tur väl ingen jätte sjuk än så länge och jag hoppas av hela mitt hjärta att det förblir så. Detta hemska tråkiga virus…. själva inväntar sonen ett test ( det tredje ) men tror inte Corona men för säkerhets skull, så håller vi honom inne.

Smoothie fix

Det äts en del när han går hemma … hehe.. i tid och otid… tänk att man lägger hela sin lön på mat till moppe ungen…hehe.. dags han skaffar sej ett jobb va??

Kvälls selfie på två..

Så får vi se vad denna helg tar till oss… känns som det blir vila och återhämtning en del. Dels för ryggen som gjort sej påmind i slutet på veckan så den får vila lite,och för skallen dom är fredags trött.

Städerskan

Får kanske ringa hit min lilla städerska…hehe.. saknar henne. Saknar henne så fort hon går ut genom dörren när hon varit här.. förstår inte hur vi ska reda ut en flytt i januari…får ångest bara jag tänker på det, fast jag är ofantligt stolt över den lilla familjen som tar steget att skapa sej ett liv i grannlandet med svärsonens släkt och deras gemensamma vänner. Det kommer dom klara galant. Men ack så jobbigt det kommer bli i början. Men det tar vi då. Nu ser vi till att njuta av varandra, när alla är friska och krya.

Kvälls mys

Nu är vi nerbäddade och ska ha Netflix mys. Diva intar sin plats för natten.

Hoppas Du får en skön natt och helgen blir bra.

Vad händer i helgen ? Några tips på inne /ute kuligheter som är Corona säkrat ?? Kom gärna med dom så kan vi hjälpas åt att dela bra tipps på aktiviteter som funkar i den tid vi lever i nu.

Vi hörs igen.

Puss & Kram ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: