Det köpes mycket hund nu Corona tider.. säljes det mycket tonåringar oxå ????

Funderade på det lite innan.. när min moppe tonåring kom ur duschen… och ojsan att han råkade få handtaget till duschdörren i handen… och ojsan sen att han råkade få av en hel jävla list inne i duschen på duschdörren… Skjut mej en runda lite va???? Hehe..

Jag blir totalt galen av att gå hemma med en Corona testad moppe tonåring…. som väntar på svar..

Så hörde jag det köps så mycket hund nu i dessa tider.. och vipps då slog det mej att någon har säkert ett sparkonto dom vill ska gå åt snabbt, så det kan ju vara lysande att då köpa en tonåring… Han tömmer både sparkonto och psykkontot jätte snabbt.. tror mej…hehe…

Efter en dag med tonåringen somnar du såååå gott. Så toppen för dej som sover dåligt. Han gör dej fullständigt utmattad med alla sina små söta underbara konstiga idéer. Kan absolut laga mat kl tolv på natten om han blir hungrig, för han absolut dör om han lägger sej med ytterst lite hungers känsla…Sen börjar han gärna dagen med en rätt så stor varm måltid, då han uppenbarligen inte gillar bröd, fil, yougert eller någon normalt förekommande frukost fungerande måltid.

Mat fix 21.08

Passar oxå utmärk för den som inte vill ha sällskap…. då boendet på rummet fungerar i de flesta lägen. Att intaga alla måltider går utmärkt där inne. Allt utom skita och duscha( kommer kanske ) och matlagning görs där inne.

Det är oxå toppen om man gillar handla på typ IKEA då man efter ett tag inte har vare sej glas, tallrikar eller bestick i skåpen. Dom står, ligger givetvis inne på tonåringens rum.

Att ha ett Ica kort med bra kredit är oxå toppen. Med tanke på tonåringens otroligt stora behov av att äta jämt och ständigt är det lika bra att ha en stående hem leverans från Ica typ sju dagar i veckan. Kommer du få gäster så räkna inte med att det finns mjölk till kaffet om någon önskar det.. men man lär sej att det funkar med creme fraîche eller vaniljyoughurt då tonåringen oftast låter just det finnas kvar i kylen.

Tänkte på det att det är jätte bra om ni äger en egen tankstation då han moppar i vilket mög väder som helst, och tankar typ 79 gånger i veckan. Så slipper ni ju att ni själva står utan ert betalkort när ni är och handlar något lugnande på apoteket…

Skulle du vilja ha lite fritid från tvätt och städ efter tonåringen så rekommenderar jag att ha personal för detta. Då han byter kläder minst tre gånger om dagen och har på nått sätt fått för sej att allt ska tvättas efter varje användning.

Bra om du inte har så stort behov av kramar och uppmuntran då kramar endast utdelas när det är nått tonåringen vill ha… alltid nått som kostar nått så det kan ni oxå ha i tanken. Uppmuntra dej är inget tonåringen lägger så stor vikt på, för då är det ju inte fokus på just honom. Men jätte viktigt du stöttar och tröstar honom när det går dåligt i spelet på datorn. Då blir livet väldigt eländigt och jobbigt så då krävs det ganska stora insatser för att få tonåring att förstå att det inte är hela världen. Det kan ta sin tid att få han att förstå att det finns ett liv utanför datorn, rummet…

Det händer han tittar ut från sin grotta och då smälter mammas hjärta och jag kommer på att jag nog inte säljer honom..hehe. Han är ju faktiskt den finaste påg jag har… med världens största hjärta 💖.

Min moppe unge

Sååå nää han får väl bo kvar ett par år till min lilla son.. men kan ibland promenera mamma på nerverna…hehe..

Har ni någon tonåring hemma? For ni varandra på nerverna nu i Corona tider ??

Ha en ljuvlig kväll och kämpa på..hehe..

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: