Det köpes mycket hund nu Corona tider.. säljes det mycket tonåringar oxå ????

Funderade på det lite innan.. när min moppe tonåring kom ur duschen… och ojsan att han råkade få handtaget till duschdörren i handen… och ojsan sen att han råkade få av en hel jävla list inne i duschen på duschdörren… Skjut mej en runda lite va???? Hehe..

Jag blir totalt galen av att gå hemma med en Corona testad moppe tonåring…. som väntar på svar..

Så hörde jag det köps så mycket hund nu i dessa tider.. och vipps då slog det mej att någon har säkert ett sparkonto dom vill ska gå åt snabbt, så det kan ju vara lysande att då köpa en tonåring… Han tömmer både sparkonto och psykkontot jätte snabbt.. tror mej…hehe…

Efter en dag med tonåringen somnar du såååå gott. Så toppen för dej som sover dåligt. Han gör dej fullständigt utmattad med alla sina små söta underbara konstiga idéer. Kan absolut laga mat kl tolv på natten om han blir hungrig, för han absolut dör om han lägger sej med ytterst lite hungers känsla…Sen börjar han gärna dagen med en rätt så stor varm måltid, då han uppenbarligen inte gillar bröd, fil, yougert eller någon normalt förekommande frukost fungerande måltid.

Mat fix 21.08

Passar oxå utmärk för den som inte vill ha sällskap…. då boendet på rummet fungerar i de flesta lägen. Att intaga alla måltider går utmärkt där inne. Allt utom skita och duscha( kommer kanske ) och matlagning görs där inne.

Det är oxå toppen om man gillar handla på typ IKEA då man efter ett tag inte har vare sej glas, tallrikar eller bestick i skåpen. Dom står, ligger givetvis inne på tonåringens rum.

Att ha ett Ica kort med bra kredit är oxå toppen. Med tanke på tonåringens otroligt stora behov av att äta jämt och ständigt är det lika bra att ha en stående hem leverans från Ica typ sju dagar i veckan. Kommer du få gäster så räkna inte med att det finns mjölk till kaffet om någon önskar det.. men man lär sej att det funkar med creme fraîche eller vaniljyoughurt då tonåringen oftast låter just det finnas kvar i kylen.

Tänkte på det att det är jätte bra om ni äger en egen tankstation då han moppar i vilket mög väder som helst, och tankar typ 79 gånger i veckan. Så slipper ni ju att ni själva står utan ert betalkort när ni är och handlar något lugnande på apoteket…

Skulle du vilja ha lite fritid från tvätt och städ efter tonåringen så rekommenderar jag att ha personal för detta. Då han byter kläder minst tre gånger om dagen och har på nått sätt fått för sej att allt ska tvättas efter varje användning.

Bra om du inte har så stort behov av kramar och uppmuntran då kramar endast utdelas när det är nått tonåringen vill ha… alltid nått som kostar nått så det kan ni oxå ha i tanken. Uppmuntra dej är inget tonåringen lägger så stor vikt på, för då är det ju inte fokus på just honom. Men jätte viktigt du stöttar och tröstar honom när det går dåligt i spelet på datorn. Då blir livet väldigt eländigt och jobbigt så då krävs det ganska stora insatser för att få tonåring att förstå att det inte är hela världen. Det kan ta sin tid att få han att förstå att det finns ett liv utanför datorn, rummet…

Det händer han tittar ut från sin grotta och då smälter mammas hjärta och jag kommer på att jag nog inte säljer honom..hehe. Han är ju faktiskt den finaste påg jag har… med världens största hjärta 💖.

Min moppe unge

Sååå nää han får väl bo kvar ett par år till min lilla son.. men kan ibland promenera mamma på nerverna…hehe..

Har ni någon tonåring hemma? For ni varandra på nerverna nu i Corona tider ??

Ha en ljuvlig kväll och kämpa på..hehe..

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, Aspergers syndrom, samhällsdebatt

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

%d bloggare gillar detta: