Nya restriktioner & lillpluttan hemma!!

Det är mörkt och tråkigt med Corona nu.. det kommer närmre och närmre en tycker jag, och med respekt för att många blir så väldigt sjuka så hoppas jag alla verkligen gör sitt yttersta och följer detta. Det är tråkigt och det är ledsamt men kan vara ett måste för att inte överbelasta sjukvården. Så ta ansvar…

Ja idag kom lillpluttan hem efter tre härliga semester dagar hos sina finaste hundvakter. Dom är så mysiga och fina och vill ha henne ibland. Det är nog nyttigt att dela mina två oxå lite. Dom blir ju väldigt bundna vid varandra. Men mysigt när hon kommer hem igen..

Sover gott hos matte

Hon är så kelig och trött😂. Fått ordentlig rastning och mys och bus. Sen tog vi en skön promenad oxå ikväll alls tre så dom fick en promenad tillsammans och hittade sina roller…Den stora damen är lite väl bestämd mot den lilla nu när hon varit själv ett par dagar. Men dom mun huggs lite så gör dom upp… hehe..

Sover gott hos mej

Det är det ljuvligaste som finns när dom sover nära och myser.

Film dom blev bild

Satte upp lite ljus ute så nu lyser det upp i mörkret…segt med detta mörker så får fixa ljuset själv…hehe…

Gillar du sätta upp belysning ute? Är det kanske för tidigt för dej??? Hehe..

Idag har jag varit seg och trött och skulle lägga mej i tid… men varför piggnar man alltid till på kvällen…händer så ofta…hehe..

Igår sov jag middag lite.. skulle ta en power nap… den varade i tre timmar…liiiite längre än jag tänkt mej…men sov för jävla gött… hihi

Skrämde mej själv när jag vaknade…

Ingen vacker syn när man somnar i soffan i timmar och sen helt yrvaken ett bra tag efter.. och ja för er som undrar så somnade jag i tid igår och sov gott hela natten.. så japp. Sova kan jag då och då..

Sen har jag många nätter jag inte sover bra så kroppen är så tacksam när den får sova gott utan ont i ryggen.

Fin besök

I helgen fick jag finbesök. Lilla älskade trollis. Hon pratar på ( oavbrutet) och det är ljuvligt. Har så mycket fix för sej.

Leker hund

Ja och eftersom hon oxå är en hund ibland så fixar vi till det så klart…

Nä nu ska jag strax sova.. är planen. Vi får väl se vad som händer…

Hoppas du får en skön natt.

Sov gott och ta hand om dej❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s