Topps i hjärnan & ner i magen..

Blää och usch vad det var obehagligt att ta Corona test idag… inte skrämmas och gnällas men va ända nere i tarmen kändes det som och jag hostade fasen lungorna av mej efteråt…hehe… Sen upp i hjärnan… kunde inte prata på ett tag efter dom grävt i halsen… är man mesig eller… Moppe ungen va mycket duktigare än sin gnälliga mamma. Han skämdes nog när jag hostade och puttrade efter..hehe..

Men givetvis ska man göra det om man har symptom, och vi fick reda på att det nu finns på skolan och någon i sonens klass och lärare…och har symptom så bara att masa sej dit och göra det. Hålla sej inne tills svaret kommer.

Det blev fasen inga bilder på testet idag för det glömdes helt bort i kylan och sen hostan…hehe..

Efter Corona test

Efter va vi inte så tuffa men skönt att ha det gjort.

Sen blev det vila och Netflix. Vi klämde någon film. Moppe ungen håller på att dööö av att inte gå köra moppe…. Dels på lagning och inte vara ute… tufft liv…..hihi… han har ont i halsen och är snorig men ganska pigg… så svårt när man har mycket spring i benen..

Som ni ser.. inte sitta still..

Tur hundarna har han att busa med…

Och kela med

När han vilar, vilar oxå den stora damen. Gäller passa på när han är still…hehe

Så sover hon

Inte lätt att se filmen när Skrållan bestämt ska sova på mitt bröst och ända uppe mot halsen…gillar närhet när hon väl är lugn och still..

Ja nu är det sova och hoppas på att alla är pigga och glada imorgon bitti.

Väntar in provsvar innan vi hoppar för högt..

Håll avstånd och ha respekt för denna pandemi. Det är oerhört tråkigt för oss alla men det är nog tvunget att dra ner på många sociala möten nu. Vi är skyldiga att ta ansvar och se till att smittan inte sprids mer än vad den måste… så dom som blir väldigt sjuka kan få rätt vård. Tyvärr stannar inte andra tråkiga sjukdomar inne nu utan det finns många som behöver hjälp. Ta ditt ansvar och håll avstånd och respektera regler som finns.

Med detta säger jag god natt och ta hand om dej.

Natti natti..

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: