Söndagen bjöd på härligt väder & vila!

Det är ju så skönt att vakna ( eller nä det är det inte förrän kaffet är intaget..hehe)och att det inte regnar och att man faktiskt kan gå ut utan att bli blöt…lööööööve it. Så på tal om löv så blev det trädgården idag. Kaffe i trädgården och titta på löven som yr runt… plocka lite vad ryggen klarar och orkar.

Lång skön promenad

Sen blev det en lång skön sakta promenad med lite vilo pauser, men så skönt att bara få va ute i ro. Andas in luften och inga måsten och bara va i nuet. Sonen va hos pappa ett par timmar. Är ju dock fars dag… Corona sättet ju dessvärre stopp för vårt farsdag firande av vår far… Trist men bättre att ta det säkra före det osäkra. Vi är ju rädda om våra föräldrar. Men ljuvligt väder så det njuter jag av.

Skrållan i sin bur

Skrållan gick in i sin bur så jag inte skulle glömma henne när jag skulle ett ärende…hehe.. hon älskar sin bur och går gärna in i den när den står inne. Så vilar hon lite och sen kommer hon ut och kollar läget…

Eller sover hon såhär

Men när jag nu intar soffan denna söndag så är hon snabb att lägga sej hos mej.. och gärna upp i ansiktet…killigt i näsan kan jag sä..hehe. Men mysigt.

Myser oxå

Den stora damen ligger vid fötterna och myser. Lite mer normalt kan jag tycka…Skrållan är lite annorlunda..hihi… men det är oxå bra. Alla är vi olika. Djur som människor…

Tittar till matte

Dock kommer den vita räven oxå och kollar läget lite närmre då och då….

Lördags bordet

Har för litet vardagsrums bord… ser det ut som en lördags kväll som igår.. hehe.. värst vad jag drar fram saker va….

Igår va moppe ungen och jag på thai restaurang och åt..

Gott

Moppe ungen har riiiiiitigt tråkigt utan sin älskade moppe… det är mycket tråkigt liv och nästan helt omöjligt att ha ett liv utan moppe… påminner han mej om typ fem tusen gånger om dagen….Nu får han ju lixom vara lite mer rörlig för att hänga med och oxå åka på kompisen… livet är verkligen förfärligt för en tonåring utan moppe..hjälp ja…

Städning på bordet så jag kan fokusera på godiset… hihi… Gotte.

Nu är helgen strax över och måndagen börjar med morgon möte så nu får jag komma upp i tid… så jag inte skrämmer livet av chefen på vårt Skype möte med min morgon frilla…

Kvälls mys

Nerbäddad med padden och serie. Det är götte innan Nanna.

Hoppas Din söndag varit bra? Varit ute ?

Sov sött och tack för just du finns och läser min blogg. Betyder mycket för mej❤️

Vi hörs igen. Kram kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s