Bilhelvete och mopp fan…..

Är det en bra fredag idag… näää det är det inte…. tjollahopp för rykande bilar och moppar som låter som en banan fastnat i avgas röret.

Båda inlämnade på vårdhem och ångesten över vad detta kommer kosta… läskigt, ångestladdat och bajs tråkigt…att lägga pengar på sånt.

Men bara att få det fixat och hoppas det inte är allt för stora projekt på någon av dom…

Började med att försova mej.. gör jag typ never… så frillan stod på alla håll och kanter när jag trillade in på jobb..hehe.. inte lätt att jalla heller med diskbråck kan jag sä..

Ny frissad igår

Va ju dock inte lika fint imorse..hehe.. det blev en kam i håret och sen jobb.

Halloween 🎃 bjuder på denna bild en fredag som denna… kan kanske glädja någon med ett skratt…

Men en bra dag på jobb. Det är många som vill sälja bil och det är ju toppen. Jag kämpar på med att röra på ryggen och rumpan på jobb…hehe… den domnar lixom om jag sitter för mycket så får hålla den vaken..

Glad hund

När moppe ungen för en gång skull är hemma en kväll är brudarna glada här hemma…hehe… då får han inte mycket ro…hihi.

Mys

Vad gör Du denna fredags kväll? Soffhäng.. det är det här nu efter samlar ihop mej efter dagens händelser..hehe..

Hemlagat

Blev iallafall hemlagat ikväll vilket är mycket ovanligt.. en fredag. Då brukar vi ha färdig mat men jag va så sugen på en fet kötta bit….är ju så förfärligt gott med kött och sås potatis…hehe.. så in i ugnen ett tag så blev det väldigt gott…

På fyllning

Nu är skum tomtarna framme. Mycket kärlek på dom jag äter som fan..hehe..

Nu hoppas jag det blir en solig dag imorgon så man kommer ut med djuren i skogen eller någonstans. Det behöver knoppen och kroppen.

Vila i kväll

Hittade lite roligt fix med bilder…

Coola i svar vitt

I brist på annat så leker jag med lite bilder i telefon..hehe.. ska jag skaffa mej ett liv tycker ni???? Hehe..

Näääää detta är mitt liv en fredags kväll och det passar mej utmärkt…efter denna stökiga dag.

Så ha en härlig kväll Du oxå och ta hand om dej och håll dej frisk🙏

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s