Zombie måndag!!!!!!

Alltså vissa dagar känns det som jag går i en Zombie värld…hehe..

Är det bara jag som upplever att vissa dagar är man lixom inte ”vaken ” typ.. alltså det låter ju väldigt flummigt och konstigt men jag är lixom så seg idag och känner mej trött och seg i kropp och knopp..

Man går till jobb och ler och är pigg men inne i hjärnan är man mosig….hehe..

Jaja dagen är avklara och sängen ropar och imorgon vaknar jag pigg och far ur sängen…. eller ?? Det gör jag väl typ aldrig egentligen.. hatar gå upp på morgonen.. men kaffe och dusch sen är man förhoppningsvis på gång igen..

Älskar skum tomtar… äter alldeles för många när dom nu finns i affärer att köpa i lådor…. Gotte… svårt att sluta lixom.. bara hivar in… hihi..

Bus

Två som roar varandra efter vi varit ute på promenad i regnet.. Det är mörkt och regnigt när vi är ut på kvällen. Årstiden gör nog sitt till och segar till huvudet… mörkt tidigt som fasen ute nu…

Ljus lyser upp inne

Igår tände vi ljus ( ja det gör vi ju varje kväll ) men lite extra tankar till våra nära som inte finns på denna jorde planet längre. Man får sej en tankeställare när den här pandemin kör över världen som en ångvält.. med sitt burdusa sätt skördar den så ofantligt många liv. Många blir drabbade på ett eller annat sätt.. fruktansvärt. Det får en att stanna upp och reflektera… eller borde få oss alla att stanna upp och reflektera..

Lusse bulle

Moppen ungen blev sugen på lussebullar halv tio på kvällen och självklart moppar han och köper det till oss..hehe.. så nu ligger jag i sängen och äter Lusse bulle… nog tidigast ever denna gång… men ack så Gotte….

Med det säger jag God Natt och önskar dej en skön natt. Sov sött och dröm vackert❤️🙏.

Natti natti…

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: