Zombie måndag!!!!!!

Alltså vissa dagar känns det som jag går i en Zombie värld…hehe..

Är det bara jag som upplever att vissa dagar är man lixom inte ”vaken ” typ.. alltså det låter ju väldigt flummigt och konstigt men jag är lixom så seg idag och känner mej trött och seg i kropp och knopp..

Man går till jobb och ler och är pigg men inne i hjärnan är man mosig….hehe..

Jaja dagen är avklara och sängen ropar och imorgon vaknar jag pigg och far ur sängen…. eller ?? Det gör jag väl typ aldrig egentligen.. hatar gå upp på morgonen.. men kaffe och dusch sen är man förhoppningsvis på gång igen..

Älskar skum tomtar… äter alldeles för många när dom nu finns i affärer att köpa i lådor…. Gotte… svårt att sluta lixom.. bara hivar in… hihi..

Bus

Två som roar varandra efter vi varit ute på promenad i regnet.. Det är mörkt och regnigt när vi är ut på kvällen. Årstiden gör nog sitt till och segar till huvudet… mörkt tidigt som fasen ute nu…

Ljus lyser upp inne

Igår tände vi ljus ( ja det gör vi ju varje kväll ) men lite extra tankar till våra nära som inte finns på denna jorde planet längre. Man får sej en tankeställare när den här pandemin kör över världen som en ångvält.. med sitt burdusa sätt skördar den så ofantligt många liv. Många blir drabbade på ett eller annat sätt.. fruktansvärt. Det får en att stanna upp och reflektera… eller borde få oss alla att stanna upp och reflektera..

Lusse bulle

Moppen ungen blev sugen på lussebullar halv tio på kvällen och självklart moppar han och köper det till oss..hehe.. så nu ligger jag i sängen och äter Lusse bulle… nog tidigast ever denna gång… men ack så Gotte….

Med det säger jag God Natt och önskar dej en skön natt. Sov sött och dröm vackert❤️🙏.

Natti natti…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s