Glömde frissan och öron hemma lagning!!!

Det funkar minsann dåligt att fixa sej innan jobb när sonen jag lov…hehe.. Då pratade vi på och efter duschen hoppas jag i jobbe kläder och fixade mej… ja allt utom håret då… Glömde helt bort frissan idag så i bilen fick jag lixom göra det bästa av ofönat hår..hehe..

Ser rent nyvaken ut..

Jaja som tur är inga kund besök idag utan höll mej på kontoret… skrämde bara arbetskamraterna…

Efter jobb blev det lite frisk luft vid havet med hundarna. Sakta men säkert tar vi oss framåt… med en dålig rygg och en nu oxå dålig vänsterfot stapplar jag mej fram… längst vatten kanten…hehe.. blev inga bilder på det..

Öron fix

Bjuder på denna istället..hehe… har fått svullnader och ont i båda öronen som försöker plocka det så jag inte måste in och tömma och sånt mög… så här sitter jag med alosprit i öronen så svullnaden ska gå ner så öronpropparna kommer in… Visst är det kul nästan jämt. Fördel är jag hör inte så mycket så har lugnt och skönt inne i hjärnan… hehe..

En fisk bland räkorna

Jag fick en rälig liten fisk om rökpåsen i veckan.. va ju för äckligt.

Det såg ute som en liten akvariet fisk med randig skärt. När den hade tinat va den rent mjölig… inget najs alltså.. bläää…

Vanliga kvälls myset.

Så va det kväll och sonen har anlänt från moppe körandet.

Glass

Hundarna sviker kelet när glass kommer fram..hehe..

Hoppas din onsdag varit bra, inget regn här och det uppskattar man ju….

Glass

Nu äter jag bajs glass som vi säger när det när nått brunt i… moget.. nä inte speciellt men vi bryr oss inte så mycket om det här…. Det är mitt barnbarn som kom på det där med brunt och … ja ni vet…hehe… mormor hänger lixom på…

Hoppas Det blir en skön natt för dej.

Sov sött.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: