Glömde frissan och öron hemma lagning!!!

Det funkar minsann dåligt att fixa sej innan jobb när sonen jag lov…hehe.. Då pratade vi på och efter duschen hoppas jag i jobbe kläder och fixade mej… ja allt utom håret då… Glömde helt bort frissan idag så i bilen fick jag lixom göra det bästa av ofönat hår..hehe..

Ser rent nyvaken ut..

Jaja som tur är inga kund besök idag utan höll mej på kontoret… skrämde bara arbetskamraterna…

Efter jobb blev det lite frisk luft vid havet med hundarna. Sakta men säkert tar vi oss framåt… med en dålig rygg och en nu oxå dålig vänsterfot stapplar jag mej fram… längst vatten kanten…hehe.. blev inga bilder på det..

Öron fix

Bjuder på denna istället..hehe… har fått svullnader och ont i båda öronen som försöker plocka det så jag inte måste in och tömma och sånt mög… så här sitter jag med alosprit i öronen så svullnaden ska gå ner så öronpropparna kommer in… Visst är det kul nästan jämt. Fördel är jag hör inte så mycket så har lugnt och skönt inne i hjärnan… hehe..

En fisk bland räkorna

Jag fick en rälig liten fisk om rökpåsen i veckan.. va ju för äckligt.

Det såg ute som en liten akvariet fisk med randig skärt. När den hade tinat va den rent mjölig… inget najs alltså.. bläää…

Vanliga kvälls myset.

Så va det kväll och sonen har anlänt från moppe körandet.

Glass

Hundarna sviker kelet när glass kommer fram..hehe..

Hoppas din onsdag varit bra, inget regn här och det uppskattar man ju….

Glass

Nu äter jag bajs glass som vi säger när det när nått brunt i… moget.. nä inte speciellt men vi bryr oss inte så mycket om det här…. Det är mitt barnbarn som kom på det där med brunt och … ja ni vet…hehe… mormor hänger lixom på…

Hoppas Det blir en skön natt för dej.

Sov sött.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: