Trött på regn och psykisk ohälsa lyfts!!

Så klart många med mej som är trötta på Corona nu. Det är det enda som det talas om vart man än vänder sej… regnet kanske man inte talar om men det är för jävla tråkigt oxå.. nä jag menar inte att dessa ska jämföras så klart.

Men va man deppig innan så är det minsann inte bättre i detta mörka väder… och absolut genomblöta gräsmattor och genomblöta hundar efter promenad.. Jag är absolut ingen vinter människa….

Nu lyfts det mycket om psykisk ohälsa när pandemin pågått länge. Tänk endå att det ska komma en pandemi som kör över hela världen innan man kanske faktiskt på riktigt förstår vad det innebär med psykisk ohälsa. Man måste dock inte vara över 70år och inte få träffa folk för att kunna drabbas. Dessvärre kan en ung ” frisk” social människa oxå drabbas..

Psykisk ohälsa är fruktansvärt vem det än drabbar. När det än i livet drabbar individen.

Soffan här hemma har varit väldigt lockande nu ett tag efter jobb. Tröttsamt med värk och mörker. Energin rinner av mej så fort jag kommer hem från jobb. Läser på sociala medier om hur duktiga många är.. någon springer och någon är så duktig och jobbar hemifrån och måste lägga ut det… en annan har storstädat och putsat alla fönster och sen sprang till Haparanda och hem igen och va sen så hiiimla pigg och glad efteråt… och här ligger jag i soffan och är inte bitter…hehe…

Sällskap

Min energi är helt åt helvete och jag springer fan inte några mil.. eller ens meter… Max till skafferiet och hämtar nått gott att äta på.. japp så är det..

Vi säger till oss själva att inte låta oss påverka hur andra verkar ha det. Alla har sina svårigheter men det skrivs det inte alltid om. Det måste man förstå. Men det är svårare sagt än gjort…

Nä nu blev det lite deppigt här kände jag. Men ett ikke förskönat inlägg kan få någon att förstå att vi kämpar alla med nått.., och så är livet.

Soffhäng idag efter jobb.

Sonen har lov och bara för att fylla på samvetet lite grann så tycker jag det är sååå tråkigt att inte kunna göra något med honom. Det tillåter varken rygg eller Corona… men vi väntar in bättre tider… kommer det ens..

Min lilla trollis

Min lilla kärlek ger mej alltid ett gott skratt med hennes påhitt. Här har hon målat hemma och det blev lite målning på mer än pappret va??? Hehe..

Läxläsning

Skolan kämpar vi på med. Här är det hemkunskap som vi pluggar på. Ekonomi. Vettigt och intressant tycker mamma.

Många som vill göra läxan

Nu är denna dag över snart och det passar mej bra. Imorgon är en annan dag… va???

Sov gott kära Du och ta hand om dej.

Va aldrig rädd för att sträcka ut en hand till någon❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Trött på regn och psykisk ohälsa lyfts!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: