Städhjälp & dusch!!

Det är döden att gå hemma och snora och känna sej hängig och osexig… hehe.. myskläder, luktar och röd under näsan.. snyggo… hehe. Nä jag fick gå in i duschen innan och fräscha till mej lite. Behöver ju inte förstöra för min omgivning ( hundar och son), hundar har ju super luktsinne… kanske därför dom sovit så gott idag..hihi..

Tog en vila i solstrålarna.

Skrållan tycker om att vila i solen innanför altandörren.. hon har fullständig kontroll på vad som kan tänkas hända där ute på gräsmattan..hehe..

Billig städhjälp

Det är väl topp när dottern kommer och städar till sin lilla mamma…

Moppning ingick

Herregud hör moppas det på oxå.. rena lyxen ju. Hon hade någon ny mopp som hon ville demonstrera för mamma. Sååååå klart hon gick det. På alla golv i lägenheten så jag riktigt kunde se resultat..hehe.. Tack min tös..

Konstverk

Sen blev det att jag gjorde pannkakor till sonen efter skolan. Avverkat ett prov idag som han har pluggat mycket till och är jätte svårt. Vi vet inte hur det gick men vi firade att det va gjort och han kände sej nöjd. Det är ju det vikigaste…

Inget filter här inte

Ja man har ju onekligen sett piggare ut va…. men luktar iallafall gott nu… det är ju inte illa det..

Honungsvatten

Honungsvatten och lite kex innan lägga sej…

Önskar dej en god natt och en härlig fredag imorgon.

Sov Sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s