Ingen Corona & förkyld & feber!!

Ja vi kan ju fira att det inte va Corona på sonen( vilket jag inte heller trodde) men känns ju bra att veta det endå. För omgivningen iallafall.. Så vi firar med att köpa på oss mer nässprej och febernedsättande piller.. För sonen har så snällt bjudit mamma på influensa…grrr… så nu är han frisk och idag va han i skolan och mamma ligger nerbäddad. Lattjo Lajban.. kommer ju jätte lägligt nu med halvtids sjukskrivning för ryggen. Känns poppis va… jaja. Vad att göra.

Sällskap i soffan

Så här tillbringar jag dagarna just nu.. väldigt spännande… tur det finns Netflix och serier…hehe..

Två små töser
Ros
Mina rosor

Mina rosor blommar så fint i min lilla rabatt. Rätt häftigt faktiskt att man får till det med rosen på första försöket..hehe… Dom vita skulle mest troligt inte blomma i år.. så kul. Jag lyckats med nått iallafall..eländigt idag…

Hur mår Du? Klarat dej från influensan? Nu är det mycket sjuka…

Tur någon orkar laga mat.

Sonen fixar mat till oss. Skönt han reder ut köket så bra. Behöver inte bekymra mej för honom och mat…hihi.. Han äter konstant alltså..denna påg så han växer… lång och ståtlig är han.. min fine påg.

Nu är det lite förkylnings åtgärder och sen sova.

Sov sött på dej och ta hand om dej❤️

Hittade ett kort som är några år gammalt.. gillade hänga i köket redan som liten påg…

Natti natti min vän ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: