Här sitter jag och äter….

Kvällsfika

Och tittar på alla inlägg på sociala medier om alla som är eller har varit ute och sprungit eller motionerar och äter nyttigt…hehe.. känn ingen ångest va??? Hehe…

Gotte

Näää jag känner ingen ångest faktiskt.. äter och njuter denna söndags kväll med äppelpaj. Smarrigt. Va faktiskt ute på promenad innan.. så lite nyttig va jag minsann. Men det kom en sån jävla skur så va precis vi han in innan det stod som som i backen…detta regnande.. är så surt i trädgården så lilla hunden borde ha gummistövlar på sej…hehe…

Rätt märke va??

Hur är din söndag? Nått kul idag? Slapp eller full rulle?

Frulle

Idag blev det frulle i sängen. Det är ju för jobba gott och skönt att hänga i sängen och avnjuta en frulle.. synd man själv får göra den bara😂. Sonen åt pasta och nystekta biffar till frukost.. det va jag ikke sugen på..hehe.. han låg inne i sin säng och åt… så gör vi ibland och det gillar vi.. frågor på det?? Nähä.. tänkte väl det.. Synpunkter har alltid någon så det vänjer man sej vid..

Det regnar och regnar..

Tittar ut på hösten… blött och kluddigt ute. inne massa ljus tända och Netflix på tvn.

Ljus i fönster
Skön sömn efter promenad.
Inte lika trött efter promenad

Vi väntar på sonens Corona svar som jag hoppas kommer imorgon så skola och livet kan komma igång.

Corona tält

Han mår mycket bättre men vi väntar med skolan tills vi vet provsvaret. Det är riktigt svårt det här med Corona. Jag vill inte på nått sätt förminska det men det är ju lixom förkylningstider nu och var och varannan människa är snorig. Sen kommer man ju till det ekonomiska.. man ska vara hemma om man känner minsta symptom.. visst absolut men om man nu är som jag och åker på många förkylningar utan att lixom vara sjuk utan bara små snuvig. När man för ca ett år sedan jobba endå.. hur gör man här idag?? Ja visst man ska vara hemma.. men rent ekonomiskt hur ska man lösa det då? Om man ska vara hemma om en familjen medlem har symptom eller fått positivt Corona besked ? Det blir en stor ekonomisk förlust för många om det blir långdraget… Det är lätt för rika folk att sitta och ta beslut om hur mindre rika folk ska leva…

Sovande tös

Kaffe idag på em med dotter och barnbarn. Lugn Söndag helt enkelt. Nu blir det snart bingen och ladda för jobb imorgon. Börjar morgonen med möte med Chefen via cyberrymden… så gäller ha kammat frillan och snygg skjorta på… hehe..

Det är att testa ryggen lite med imorgon. Då är det 50% som gäller i arbetstid. Hoppas det funkar bra. Den har varit bråkig nu ett tag och det är förfärligt irriterande och segt. Men jag hoppas verkligen att den behagar bli bra snart. Jobbigt med smärta var enda eviga dag…. gnäll blev det visst nu…

Natti natti och sov sött❤️

Ha en fin måndag och tvätta händerna..hihi..

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: