Tråkig årstid & förkyld unge!

Usch och fy för detta mörker. Det regnar och regnar. Tur man kan vara inne..hehe… Jag är verkligen ingen höst människa… det påminner bara om att sommaren är slut och lååångt kvar till somnar igen. Det är helt otroligt vad vädret påverkar en. Jag älskar sol och värme. Kropp och knopp mår som mycket bättre då… Nu är det mörkt tidigt och altandörren måste stängas efter varje gång hundarna vill in..hehe… så härligt på sommaren när dörren är öppen och hundarna springer in och ut..

Idag ligger sonen nerbäddad med hög feber och stört förkyld. Så det är piller mot febern och Corona test imorgon på VC. Lika bra att göra det så man vet med skolan och återgång.

Nerbäddad i soffan

Har ni testat er? Mot Corona eller antikroppar?? Man borde kanske ta och kolla antikroppar?? Får väl se vad sonens test säger först. Jag mår bara fint, förutom ryggen men det smittar ju ikke..hehe.. men jag är väldigt trött på den nu.. har varit sämre ett par dagar så efter jobb är det mest vila..

Mitt sällskap i soffan när ryggen bråkar

Men på måndag går jag upp i tid med jobbet så då får den hålla sej bättre minsann.. går på sjukgymnastik och det får jag nog göra länge till. Små små steg… Sen måste jag träna magmusklerna…hehe.. det kan ju bli spännande och se om man kan locka fram dom…hihi.. Har aldrig använts lixom…

Snyggt va??

Men man får passa på att vårda sej själv lite när man endå ligger ner… så en helt underbar ansiktsmask som jag nu provat ett par gånger. Säljer dom själv så bäst att prova.. jätte sköna och känns otroligt fräscht efteråt.

Pannkakor på menyn

Sjuklingen fick pannisar idag till kvällsmat. Det uppskattades fast han är ganska kass. Men åt några.

Glass inköpt

Han önskade en sorts glass men den fanns ju inte så klart… så då fick mammsen köpa hem lite av varje så nått kanske kunde passa… och det gjorde Magnumen… Så nu har jag massa goood glass att äta…hehe….

Mina rosor trivs
Kul dom knoppar på
Skrållan bus

Skrållan jobbar med mej om dagarna och hon är väldigt ambitiös kan vi sä… på sitt lilla sätt… hehe… jaha hon somnar gott när hon kommer hem till syrran som får lite egentid med sonen när han nu är sjuk.

Äta knäckebröd är gott

Lagom nöjd son som har en hund som äter knäckis i hans säng… dock han själv som hade ett på nattduksbordet som hon nådde så fint till när hon stod i hans säng..hihi… smart hund… mindre snart husse..hehe..

Nähä nu blir det bingen så man är pigg till Corona och test och jobb imorgon.

Sov gott på Dej och dröm vackert.

Natti natti❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: