Kanelbullens dag, läxor, vilohelg med Netflix!

Här bloggas det lite festligt nu för tiden.. kommer lixom inte riktigt till skott och vissa dagar är jag allt för trött på knoppen för att samla tankarna. Kan ju inte svamla iväg allt för mycket…hehe…

Idag va det visst kanelbullens dag.. woop woop.. och då tillhör jag inte dom som bakar och lägger ut på sociala medier ( inget fel med det så ni nu inte går igång ) utan här kom det fram Findus frysta till läxläsningen.. gick ju hur bra som helst… ja bullarna då… läxläsningen gick ju sådär… Alltså det här med verb och substantiv och allt detta är ju hur svårt som helst att lära ut… och jag är inte någon stjärna på det där precis.. och lära ut till sonen som har dyslexi och tonårs bubbel i kroppen är minsann inte det lättaste..hehe..

Hur gör ni när ni gör läxa med Era barn? Någon kanske som har dyslexi och kan komma med lite tipps och råd?

Min fine påg

Jag jobbar mina timmar om dagarna och kommer snart gå upp mer i tid. Det känns bra. Det är oroligt i ryggen och sittande är påfrestande så försöket resa och röra på mej ofta. Men det blir bättre och sjukgymnastik går jag på. Gör övningar hemma.. segt. Och så vill jag fixa lite hemma ni vet… ja då blir det ont like hell…..grrr… Smärta smärta… mög mög..

Moppe meck

Det är ju ett projekt med moppe tydligen…hehe… mycket som ska fixas med diverse reservdelar..tur vi har släkt som kan sånt här… tacksam för det. Givetvis är ju Pappa till moppe ungen oxå med och hjälper.. skönt.

Annars har denna helg varit rätt tråkigt med vila och promenader. Klart skönt med promenader men det går inte så snabbt men vi får tappert kämpa på jag och hundarna. Vi måste alla tre röra på oss..hehe..

Vila

Jag är så tacksam för mina djur. Annars blir det ensamt som fasen när nu sonen är ute mycket med kompisar och moppar runt. Corona gör ju man är lite försiktig med de äldres i släkten så dom träffar man inte heller så mycket. Sen är jag väldigt trött efter jobb i ryggen och måste vila… rätt jätte trött på det nu faktiskt.. men bara att ta den tid det tar förmodar jag.

Mormor blir målad
Min trollis

Det blev lite pyssel med Trollis iallafall en em och det är ju livet. Hennes mamma slapp visst bli målad i fajset… hehe…

Corona anpassat godis med trä slev.
Mycket hund mys
Ska vara rättvist

Nä nu ska jag inte trötta ut er med hundbilder..hehe..

Men det har absolut inte hänt nått annat i helgen mer än hund mys och lite tv mys med sonen. Det är ju dock inte mycket med den varan just nu…ska vara så och så tacksam för att han är ute och är glad och mår fint. Det är det viktigaste för mej..

Lite köks hjälp får man ibland..

Nähä nu är det att se på serie och sen bingen.. Netflix går varmt här kan man sä…hehe..mitt andra sällskap..hehe..

Hoppas Din helg varit som du önskade❤️.

Sov sött.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: