Kanelbullens dag, läxor, vilohelg med Netflix!

Här bloggas det lite festligt nu för tiden.. kommer lixom inte riktigt till skott och vissa dagar är jag allt för trött på knoppen för att samla tankarna. Kan ju inte svamla iväg allt för mycket…hehe…

Idag va det visst kanelbullens dag.. woop woop.. och då tillhör jag inte dom som bakar och lägger ut på sociala medier ( inget fel med det så ni nu inte går igång ) utan här kom det fram Findus frysta till läxläsningen.. gick ju hur bra som helst… ja bullarna då… läxläsningen gick ju sådär… Alltså det här med verb och substantiv och allt detta är ju hur svårt som helst att lära ut… och jag är inte någon stjärna på det där precis.. och lära ut till sonen som har dyslexi och tonårs bubbel i kroppen är minsann inte det lättaste..hehe..

Hur gör ni när ni gör läxa med Era barn? Någon kanske som har dyslexi och kan komma med lite tipps och råd?

Min fine påg

Jag jobbar mina timmar om dagarna och kommer snart gå upp mer i tid. Det känns bra. Det är oroligt i ryggen och sittande är påfrestande så försöket resa och röra på mej ofta. Men det blir bättre och sjukgymnastik går jag på. Gör övningar hemma.. segt. Och så vill jag fixa lite hemma ni vet… ja då blir det ont like hell…..grrr… Smärta smärta… mög mög..

Moppe meck

Det är ju ett projekt med moppe tydligen…hehe… mycket som ska fixas med diverse reservdelar..tur vi har släkt som kan sånt här… tacksam för det. Givetvis är ju Pappa till moppe ungen oxå med och hjälper.. skönt.

Annars har denna helg varit rätt tråkigt med vila och promenader. Klart skönt med promenader men det går inte så snabbt men vi får tappert kämpa på jag och hundarna. Vi måste alla tre röra på oss..hehe..

Vila

Jag är så tacksam för mina djur. Annars blir det ensamt som fasen när nu sonen är ute mycket med kompisar och moppar runt. Corona gör ju man är lite försiktig med de äldres i släkten så dom träffar man inte heller så mycket. Sen är jag väldigt trött efter jobb i ryggen och måste vila… rätt jätte trött på det nu faktiskt.. men bara att ta den tid det tar förmodar jag.

Mormor blir målad
Min trollis

Det blev lite pyssel med Trollis iallafall en em och det är ju livet. Hennes mamma slapp visst bli målad i fajset… hehe…

Corona anpassat godis med trä slev.
Mycket hund mys
Ska vara rättvist

Nä nu ska jag inte trötta ut er med hundbilder..hehe..

Men det har absolut inte hänt nått annat i helgen mer än hund mys och lite tv mys med sonen. Det är ju dock inte mycket med den varan just nu…ska vara så och så tacksam för att han är ute och är glad och mår fint. Det är det viktigaste för mej..

Lite köks hjälp får man ibland..

Nähä nu är det att se på serie och sen bingen.. Netflix går varmt här kan man sä…hehe..mitt andra sällskap..hehe..

Hoppas Din helg varit som du önskade❤️.

Sov sött.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: