Sjukgymnast & akupunktur & på måndag smäller det!!!

Det där med nålar i kroppen är jag lite fjönig med.. speciellt när dom ska sitta fast ett tag…hujedamej så läskigt.

Men vad gör man inte för att bättra på denna rygg. Fantastisk sjukgymnast jag har. Jag gör mina övningar och sköter mej…hehe… vill verkligen få ordning på detta. Det går framåt men sååååå långsamt. Och ibland går det mest bakåt tycker jag. Vissa dagar är det smärtsamt som helvetet… speciellt på morgonen. Agda 107 som skitit på sej( inget illa menat nu) ser jag ut som… hehe..

Men positivt är att foten är nästan helt smärtfri nu. Det är toppen och så klart lättare att fixa med ryggen nu..

Det va ett tag sedan jag bloggade.. helt ärligt är jag trött på att blogga om min dåliga kropp och ibland verkar det inte som nått annat händer här…

Meeeen nu ska jag snart börja jobba…

På Måndag ska jag jobba ett par timmar. Kommer börja försiktigt och jag längtar att det få träffa mina goa kollegor och komma igång lite. Nu hoppas jag bara min rygg också behagar reda ut det. Men det tror jag. Har fått massor med tippa och hjälp av sjukgymnasten jag ska ta med mej.

Jag måste lära mej att lita på kroppen. Är dödens rädd att jag ska få så unt igen och kanske därav oxå stel som en pinne…hehe…måste släppa loss lite…hihi..

Största glädjen på länge är att sonen fick moppe kort idag… sååååå stolt mamma och minst lika stolt va sonen själv. Med all rätt.

Snygging ut på vägarna

Ni som läser och följt min blogg vet vilka svårigheter han har haft det i livet. Med dyslexi och inlärning. Mycket berott på hur han fått så otroligt dåligt stöd i skolan innan och ingen hjälp med att bygga upp sej som person. Nu sedan åttan, har han en fenomenal skola som stöttar honom och hans självkänsla är så mycket bättre. Så vad händer då?? Jo då förstår man att man kan om man ger sej fanken på nått. Och som han pluggat och pluggat till detta moppe kort. Och sätter det med råge på första provet. Utan någon anpassning till hans dyslexi så satte han det… blir man stolt eller???? Men jag lovar han har kämpat sååå…

Sen blev det så klart moppe körning hela em och kväll idag.. mysigt.

Vi firade hör hemma med lite mat och tårta och mys. Hans pappa kom oxå och firade… härligt.

Nu ska jag Nanna och smälta denna dag. En härlig känsla att somna till för oss alla..

Hoppas du mår bra och tar hand om dej. Lite mörka tider och kalla kvällar känner man är på gång in nu. Blir att tända ljus och mysa till det på kvällen. Gör du oxå det? Vad är ditt kvällsmys innan Nanna?

Nya ljusstakar får tändas nu
Nya till fönstret

Sov sött och dröm vackert❤️

Puss & Kram 🥰

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: