Ur form idag & ny dag imorgon !

Nu bäddar jag ner mej oxå hoppas vi dagen imorgon blir bättre. Hjärnan bråkar med mej idag och allt känns bara trist. Trött på att inte kunna göra nått… fast det är Corona i världen kan man ju endå göra en massa saker.. men det går inte med en kropp som inte vill nått…. eller kan nått är det nog mer…

Tycker just nu det enda jag ser på sociala medier är vad folk hittar på för kul med nya roliga idéer tack vare Corona. Det är ju toppen kul att folk kommer på att vi har en fantastisk natur tex i Sverige. Hyra en stuga och komma ut i naturen. Avkopplande och säkert alldeles underbart( som Askungen sa). Men jag kommer ingenstans och inte heller då nått kul med barnen blir det..känns så deprimerande och idag extra jobbigt..

Kan va för jag pratat med läkare som inte hittar nått fel på foten. Heeelt galet. Har så jävla ont och inget som syns på röntgen.. så nu blir det ortopeden som får ta över och då väntar jag igen på ny tid…

Ska ta mej iväg till sjukgymnastik med ryggen. Måste det så den får lite träning. Kan ju inte gå till någon reda så diskbråcket mår inget vidare…

Fet blir jag oxå för jag kan inte röra på mej. Inte för att jag är någon motions människa men har ju endå alltid gått ut med hundarna en längre runda om dagen. Det blir det ju ikke nu… så kilona trillar på lätt. Men det är ju så klart inget viktigt egentligen men ni vet.. när allt deppar så kommer det oxå in i bilden…jag vet man ska acceptera sej som man är men det är svårt ibland….

Sonen fixar

Iallafall har sonen lite pyssel med moppen idag. Efter jobb kollar han den och smörjer och fixar. Den fick en tvätt oxå idag..

Tvättar för fullt
Den blev så fin så..

Han pluggar på och hoppas på det bästa när det är skrivning. Vi provar på vanligt sätt först så får vi se. Blir det helt knas får vi ansöka om muntligt. Det tar vi då… rätt långa väntetider på transportstyrelsen och prov tider…

Nähä nu blir det att sova och hoppas humöret är lite bättre imorgon. Det är ju fredag… sonens sista jobbedag. Så det ska vi fira med goe fika när han kommer hem.

Hoppas din torsdag varit bra.

Sov sött och ta hand om dej❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: